Kecskeméten valaki egy kis kaland?
Solt-Izsák-Kunszentmiklós aktív pasit vagy párt keresek.... helyem van de tudok menni is.... perverzióra nyitott vagyok és szofogadó. Privát keres
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Szeged és környéke szabadban, vagy autós maszti? 53 éves férfi vagyok.
Nem szokásom ide kiírni semmit...nyilván okkal írom ki...anyukáddal jatszadozzal őt kenegesd be olajjal...
(Ez egy válasz william50 üzenetére (ma 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:06
Nem szokásom itt senkihez szólni, de már kezdem unni, hogy bárhová írok itt, te mindig kamut firkálsz rólam, de van itt jó pár ember aki ennek az ellenkezőjét tudja..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg..
Nem szokásom itt senkihez szólni, de már kezdem unni, hogy bárhová írok itt, te mindig kamut firkálsz rólam, de van itt jó pár ember aki ennek az ellenkezőjét tudja..
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg.. (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Baromira unlak már, máshol élvezz el, ne itt velem kapcsolatban, menj az anyukádba már tényleg.. (Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamuzik vigyázzatok vele....
(Ez egy válasz william50 üzenetére (ma 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:33
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre egy kemény formás farkat, ha tele a zacsid én szívesen kiürítem, akár rám is élvezhetsz a végén.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Alázatosan és térdepelve szeretek kézimunkázni, ahogy csak szeretnéd.
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre egy kemény formás farkat, ha tele a zacsid én szívesen kiürítem, akár rám is élvezhetsz a végén.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Hölgyet alámrendelnék, akár párral is kipróbálnám
Szeged mellett ma este?Hely van.
Keresem azt az intelligens, elhanyagolt feleséget, hölgyet, asszonyt, aki lassú, szenvedélyes, oda adó együttlétre vágyik. Üdv. Egy elhanyagolt ám de annál szenvedélyesebb férj...
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobalatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nem tudog szeged az nem kiskunfélegyháza
(Ez egy válasz Tomika25000 üzenetére (tegnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este hölgy pár pasi …. Szeretem a szexet és a másiknak boldogságot okozni csak bátran csajok stb ….
Hello most valaki szeged vagy környékén
Most indulok Kecskemétre, van kedve valakinek a szájába venni? Szívesen szopatnék akár többször is az este folyamán
Szegeden és közvetlen közelében szombatra keresem szexpartnereim, hölgy vagy pár személyében. Szexben minden jóban benne vagyok ami élvezetet ad mindenkinek. Privát üzenetben írjatok!

vazelinator

vidilaci50
Jana Mrazkova