Nem nevesítem a hozzászólást, viszont ez nem igaz- valódi ízig vérig bi nő vagyok, akik ismernek tudják, akikkel pedig nem álltam szóba valamilyen ok miatt azok savaznak- de ezen csak mosolygok, mert ez a savanyú szőlő szindróma egyértelműen. Azért mert valaki nem áll szóba valakivel akkor már zúdul is az ár
-
De véleményem szerint engedtessék meg azt hogy kivel szexelek- ne más mondja meg
Azért pedig mert valakivel nem akkor már azonnal kamu valaki- meg pasi meg egyebek. Ez eléggé érdekes, ez itt a sajátossága sokaknak.

De véleményem szerint engedtessék meg azt hogy kivel szexelek- ne más mondja meg

Azért pedig mert valakivel nem akkor már azonnal kamu valaki- meg pasi meg egyebek. Ez eléggé érdekes, ez itt a sajátossága sokaknak.
Ma este pár,közös,nudizás,fürdőzés cuckod.Nézd ahogy előtted élvez el a párod a méretes szerszámtól,,,,swinger nudi Tisza tónál
Termeszetesen jogod van bárkit visszautasítani. Mi adtunk telefonszámot, ahol vártuk a hívásodat, napokig csak kamuztál, meg hitegettél minket. Azért nem hívtál mert nem nő vagy, ez rögtön kiderült volna. Bisexnőcike, vagy bisexanikó, teljesen mindegy milyen névvel vagy itt fent. Kamu vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 08:13
Törölt felhasználó (4661907)

Nem nevesítem a hozzászólást, viszont ez nem igaz- valódi ízig vérig bi nő vagyok, akik ismernek tudják, akikkel pedig nem álltam szóba valamilyen ok miatt azok savaznak- de ezen csak mosolygok, mert ez a savanyú szőlő szindróma egyértelműen. Azért mert valaki nem áll szóba valakivel akkor már zúdul is az ár
-

Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék,viszonzás sem kizárt!
Sziasztok.Párt vagy férfit keresek.Szeress szopni.
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok, tiszafureden tartozkodunk meg a mai nap, es a felesegemnek keresunk pasit ! Akar kettesben is találkozhattok!
nagy intim elony!

Szép napot ☀️,ma estére keresnénk az adatlapunk alapján légyszi olvass
Ma este lenne aktív nyíregyházi férfi? Hely van!
Sziasztok!
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Péntek kora délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Péntek kora délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan is akár.
Sziasztok, holnap estere keresunk pasit hozzank harmadiknak a felesegem oromere!
Szombat estére keresem pár vagy párok társaságát! Mándok illetve Kisvárda környékén! Igényes ápolt 30as pasi vagyok!
Mai nap Debrecen és környékén autós kaland vagy kukkolás
Üdv Normális pasi:p

Sziasztok. Ma este cumiztatnék debrecenbe. Lányok,párok, esetleg bi pasik? Helyem nincs
Sziasztok!
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére ma délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére ma délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Tiszafüredi halasnapokon párral taliznánk.
Szia! Kedves szimpatikus párral, nővel ismerkednék Nyíregyházán és 50km körzetben.
Nyiregyhazan ma kora este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Sziasztok most valaki debrecenben a teva mogott nemjar ?en itt setalgatok