Sziasztok! Pasikat keresek egy pasi többeshez! 4-5 pasira gondoltam és méretes szerszámokkal mivel a hölgy nagyon gerjed erre és szeretné kipróbálni! Aki nyitott erre az privátban jelezze! Köszönöm.
Sziasztok, Nyíregyházán keresek holnap délelőttre pasit, akinek lenne kedve egy gyors talira. Kölcsönös orál, közös maszti ok, ha csak szopni akarsz az is ok.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is .
Sziasztok, lenne pár Hajdúszoboszlón holnaptól, közös programokra is?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Idős elhanyagolt nőkkel camoznèk.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Sziasztok. Abádszalók környékén ismerkednék.
Sziasztok! Ma Nyíregyházán szopatnék!
Szia!
Engem is tiltanak.
Írok neki hogy szeretném megismerni válasz nincs tilt !Szoló hölgyek. Volt kivel több levelet váltottam baráti hangon egyszer azt írja tilt .Már nem tudtam vissza írni neki. Ez van . Senkinek nem fogok könyörögni hogy ugyan . Megyek tovább .Ja Én csak a fiukat szoktam tiltani. Bocs ez az Én véleményem.
Engem is tiltanak.
Írok neki hogy szeretném megismerni válasz nincs tilt !Szoló hölgyek. Volt kivel több levelet váltottam baráti hangon egyszer azt írja tilt .Már nem tudtam vissza írni neki. Ez van . Senkinek nem fogok könyörögni hogy ugyan . Megyek tovább .Ja Én csak a fiukat szoktam tiltani. Bocs ez az Én véleményem.
Szia!
Engem is tiltanak.
Írok neki hogy szeretném megismerni válasz nincs tilt !Szoló hölgyek. Volt kivel több levelet váltottam baráti hangon egyszer azt írja tilt .Már nem tudtam vissza írni neki. Ez van . Senkinek nem fogok könyörögni hogy ugyan . Megyek tovább .Ja Én csak a fiukat szoktam tiltani. Bocs ez az Én véleményem. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 06:18
Engem is tiltanak.
Írok neki hogy szeretném megismerni válasz nincs tilt !Szoló hölgyek. Volt kivel több levelet váltottam baráti hangon egyszer azt írja tilt .Már nem tudtam vissza írni neki. Ez van . Senkinek nem fogok könyörögni hogy ugyan . Megyek tovább .Ja Én csak a fiukat szoktam tiltani. Bocs ez az Én véleményem. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos volt oka annak, hogy letiltottak. Ezek után meg nyilván nem akarnak veled levelezni.
Azért kíváncsiak lennénk az okára.
Szép napot kívánok mindenkinek. Esetleg Nyíregyháza kőrnyékén, házaspár, házaspárok akik Szílveszterre keresnek társaságot házaspár személyébe. Vagy esetleg bulikát szervezenek. Köszönöm
Nekem is pont ez jutott az eszembe…. Ha letiltanak, annak oka van… főleg, ha ilyen rövid idő alatt ennyien.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 12. 29. vasárnap 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 29. vasárnap 06:18

Biztos volt oka annak, hogy letiltottak. Ezek után meg nyilván nem akarnak veled levelezni.
Azért kíváncsiak lennénk az okára. (Ez egy válasz derzson üzenetére (2024. 12. 28. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért kíváncsiak lennénk az okára. (Ez egy válasz derzson üzenetére (2024. 12. 28. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Marika-Attila légyszives oldjátok fel a tíltást?
Sziasztok.Kedves lola mia,erta73,lea 2222 oldjátok fel a tiltást!Köszönöm.
Szép estét! Cuckold/dogging-játékokra keresnék N/F Párt, Akik ma éjjel autóval Szolnok környékét útba ejtik, és lenne kedvük egy értelmes, intelligens, nem tolakodó de határozott Férfi előtt autójukban szexelni, ill. bármilyen cuckold/dogging játékba bevonni egy harmadikat...
Párt keresek ma 3 asra helyem van,de utazok is peti privire
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.