Sziasztok. Debrecenben szabadban, autódban, vagy nálad, hoki, szopás?
Bi férfi tagu párhoz catlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.Holnap délelőtt?
Sziasztok! Pár, hölgy Nyíregyházán?
Szabolcs megyéböl, vagy hajdú megyéböl párt fogadok.
pusz
pusz
Harmadiknak pasit keresunk ma este a felesegem oromere! Nagy intim. Elony!
Nyiregyhazi aktiv pasit , kivancsi heterot keresek aki szopatna es jol szajbaelvezne.
Hello , mezoturon az east feszten valaki lesz ?
Sziasztok!
Sportos pasi ,pàrokhoz csatlakozna hölgy örömére.
Sportos pasi ,pàrokhoz csatlakozna hölgy örömére.
Nyíregyházi párként keresünk fiú beszállót 30-38 éves kor között.
Debrecenbe ma pároknak búvohelyet biztosítanék
Hétvégi találkozóval keresek Debreceni párt vagy hölgyet!
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Mi egy negyvenes éveiben járó pár vagyunk, szívesen ismerkedünk korban és alkatban hozzánk illő párral. További szép napot mindenkinek.
Sziasztok! A mai nap folyamán egy kis kaland a szabadban? Vekeri tó környéke,Debrecen mellett! Nagyon diszkrét helyek vannak,ahol el lehet bújni,nyugi van! Párok? Kukkolás is szóba jöhet! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok
Én egy nyitott magas ápolt igényes bi férfi vagyok párok férfak szívesen ismerkednék Szabolcs-szatmár Bereg megyéből
laci
Én egy nyitott magas ápolt igényes bi férfi vagyok párok férfak szívesen ismerkednék Szabolcs-szatmár Bereg megyéből
laci
50éves hetero házaspár holnap estére keres hetero pasi beszálót
Szia! Ez engem is érdekel. Találtál valamit?
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 10:04

Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt párként keresünk értelmes, szőrtelen, potens házibarátot hosszú távra. Normálisan kitöltött, saját képeiddel illusztrált adatlap elengedhetetlen az ismerkedésnél. Kapcsolatra jelölés nem érdekel bennünket. Többszáz kilóméterről kérjük ne írjatok, felesleges mivel redszeres találkákra keresünk partnereket.
Üdv:
Lola
Többes szex terén tapasztalt párként keresünk értelmes, szőrtelen, potens házibarátot hosszú távra. Normálisan kitöltött, saját képeiddel illusztrált adatlap elengedhetetlen az ismerkedésnél. Kapcsolatra jelölés nem érdekel bennünket. Többszáz kilóméterről kérjük ne írjatok, felesleges mivel redszeres találkákra keresünk partnereket.
Üdv:
Lola
Sziasztok szép estét,ha a távolság nem akadály kérlek szívesen el motorozom
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 07. 29. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 13:21

Sziasztok!
Üdv:
Lola
Üdv:
Lola