Hajdúszoboszlón puncit nyalnák, kényeztetnék, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is bejön
Jászberény környékén párt,vagy hölgyet keresek kellemes időtöltéshez tabuk nélkül.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
sziasztok kedves baratsagos fiatalember ismerkedne olyan nyitott párokkal ahol a holgyet izgatna ha két pasi kényeztetné egyszerre ! Erotikus masszirozast is vállalnek elojatekkent ha erdekelbe titeket! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Rámerne irni egy Nyiregyi vagy környéki nő? Teltség nem akadály!!
Debrecenben a Vekeri tó környèkén kalandoznék!Párok hölgyek előnyben!
Sziasztok!Irtam privátban...
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 08. 28. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 17:10

Sziasztok, 50éves hetero hàzaspàr cukoldsexre keres keres pasit,a bekötött szemű feleség részére
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok, 50éves hetero hàzaspàr cukoldsexre keres keres pasit,a bekötött szemű feleség részére
Hajdúszoboszlón, ma , szerda este, puncit kényeztetnék, nyalnák, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi esteleg
Sziasztok. Van itt hölgy akit érdekelnek jovohonap 13.14.15. debrecenbe leszek szivessen csatlakoznek párhoz vagy hölgy höz
Köszönöm K.
Köszönöm K.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok!
Ma is megosztom, hogy 39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar megyében csütörtöki napközbeni találkozásra.
Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.
Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!
Ma is megosztom, hogy 39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar megyében csütörtöki napközbeni találkozásra.

Legyetek kommunikatívak, nyitottak, intelligensek, megbízhatóak, én magamat is ide sorolom.

Az ismerkedési szándékaim komolyak, sem a Ti, sem a magam idejét nem szeretném rabolni, hanem váltsunk üzenetet és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor hozzunk össze egy emlékezetes találkozót!

Debrecenben keresek péntek estére hölgyet. 31 éves férfi vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Halli. Ma délelőtt nyiregyen vagy környékén kanos pasit szopnék.
Üdv!Egy nyelvtan tanárnak is lenne helye ugyanott

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Nyiregy környéki Ténleg találkozni akaró hölgy válaszát várom aki bevállal egy Diszkrét szeretői viszonyt!!
Sziasztok!
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar megyében csütörtöki, vagy pénteki napközbeni találkozásra.
39 éves, sportos, ápolt férfiként keresek egy szimpatikus párt Hajdú-Bihar megyében csütörtöki, vagy pénteki napközbeni találkozásra.