Sziasztok! 50es sportos intelligens pasiként párhoz csatlakoznék esetleg elhanyagolt hölggyel ismerkednék! Hajdú-Bihar megye.

Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Mátészalkai pár vagyunk! Lány 34 160 56 nagy szilikon mellek, fiu 38 180 90 nagy intim 22/6cm. Keresünk lányokat,fiukat, párokat közös élevezetkere. Pasiknál a nagy initm méretet preferaljuk és legyél jó pasi. Lányoknál a csinos csajokat keressük. Swinger buliba is csatlakoznánk. A kemény szexet kedveljük!
Bomba a hölgy
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok esetleg Nyíregyháza környékén szombaton este nincs egy jó házi buli ?
Sziasztok ha van kedvetek akkor én ismerkednék veletek
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasztok.
Sziasztok. Kereslek benneteket
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 08:26

Màteszalkai hàzaspàr keres hàzaspàrt egymás előtti sexre,vagy profi férfimasszőrt a feleség részére
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak péntek(06.27.) napközben találkozni Velem Sátoraljaújhelyen vagy környékén? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Orosin lesz kint valaki 2-3 korul?
Orosi úton napközben közös maszti valaki?
Esetleg itt van az a pár, aki tegnap fel-le járkált a Nyíregyházi inter sparba?
a hölgy tag nem nagyon titkolta milye van, az egész popó kint volt a fehér mini ruhából

Màteszalkai hàzaspàr keres hàzaspàrt egymás előtti sexre,vagy profi férfimasszőrt a feleség részére
Debrecenben kinek/kiknek van kedve kilatogatni valamelyik strandra. Iszogatni, lazulni?
Hölgyet keresek, aki szereti a szájbaélvezést. Minden megoldás érdekel.
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb bajuszos szakállas pasit szívesen megcumiztatnék nagyon kanos vagyok teli golyókkal, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Hétvégén Berekfürdő kempingben ismerkednénk.
Nem fordultam be, csak láttam, hogy állt benn egy autó.
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Innen volt? Siker? (Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2025. 06. 25. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Innen volt? Siker? (Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2025. 06. 25. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
A kocsi az Orosin innen van?