Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!Nyíregyi magányos elhanyagolt hölgyet keresek tartós titkos viszonyra irj rám és talizzunk!
Sziasztok!
Szolnok megyéből keresünk pasit
(Jászság)
Szolnok megyéből keresünk pasit
(Jászság)
Holnap (szombat) estére keresünk potens, szőrtelen férfiakat. Helyünk van.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
Sziasztok!
Holnap délután szopatnék Nyíregyházán. Csak olyan írjon, aki nem fél találkozni!!! A többit megbeszéljük privátban.
Holnap délután szopatnék Nyíregyházán. Csak olyan írjon, aki nem fél találkozni!!! A többit megbeszéljük privátban.
Sziasztok!
Zsolti vagyok . Nyiregyen lenne helyem s itt vendégül is tudlak látni párt , házaspárt, wellnes , állatkert van . privire
pusz
Zsolti vagyok . Nyiregyen lenne helyem s itt vendégül is tudlak látni párt , házaspárt, wellnes , állatkert van . privire
pusz
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok.
Ma este pár,vagy hölgy Jberény környékén?
Ma este pár,vagy hölgy Jberény környékén?
Ma délután/este szexre vágyó nőt keresek Nyíregyházán.
Ma vagy holnap este Debrecen környékén valaki?párral szívesen ismerjednènk

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Ma Tiszafüreden szophato vagyok irj privatba
Sziasztok! Szombat késő délutánra,estére keresünk szexcentrikus párt,esetleg pasit.Részletek privát üzenebe.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ilyen idősebb bi férfiként állandó partnert keresek, de szívesen csatlakoznék férfi/férfi párhoz harmadiknak.
Diszkrét ápolt párt vagy pasit keresek Tiszafüreden
Pénteken szombaton Debrecenben cumiznék. Diszkrét ápolt férfias macis pasi vagyok. Hely megoldható.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek kanos pasikat minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.