Sziasztok ! Ma este szívesen csatlakoznêk párhoz.

Szép estét. Hölgyek párok ma este egy kamagrás kemeny farkat??
Sziasztok! 29 éves CD-ként keresek domináns férfiakat, vagy párokat. Leginkább Borsod vagy Szabolcs megyéből, de ha az utazás nem probléma, akkor akár távolabbról is. Férifas testalkat (90-100 kg+), illetve nagyobb méret előny. Főként a 40 feletti korosztály érdekelne. Ha a femboyosabb kinézet izgat valakit, az is megoldható, írjon aki szeretne ismerkedni.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Tiszafüreden keresek szopni imádo párt vagy pasit
Szolnokon 40feletti férfi esetleg?
Elhanyagolt lányok asszonyok. Imádok orálissan kényeztetni, masszirozni.
Sziasztok.. Nyiregyi vagy debreceni pár vagy lány, aki akik találkoznánk ma? 37 éves nyiregyi srác vagyok..
Ismét közeledik Debrecen legnagyobb Fesztiválja!! a CAMPUS!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!
Nem szeretnél, nem szeretnétek a belépő és pián túl szállásra is költekezni?
Tavaly nagyon sok szép és kellemes emléket szereztem a néhány nap alatt, amire idén is van lehetőség!
Szóló Hölgyként, barátnőkként, vagy párként a fesztiválhoz közeli újkerti lakásomon megpihenhetsz-pihenhettek
a témának megfelelően, fizetség természetben! privát levelet írj, kérlek!

Törölt felhasználó (4746604)

Debreceni lanyokat, parokat keresek napkozbeni talikra. Helyem sajnos nincs. Imadok oralisan kenyeztetni. Irjatok batran, talalkozzunk!
Debreceni lanyokat, parokat keresek napkozbeni talikra. Helyem sajnos nincs. Imadok oralisan kenyeztetni. Irjatok batran, talalkozzunk!
Nos a világosan megfogalmazott ígényeiket tekintve egy biztos én NEM jelentkezhetnék. Legfeljebb átlagos volnék jobb napjaimon de azt is kizárólag inspiráló megfelelő partnerrel, kémia meg ilyesmi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 17:56

Törölt felhasználó (4680924)

így van!!!
akkor nem csak én jártam így velük...
ők egy valós álmodozó pár, akik mindig keresnek és sosem találnak, mert nem is igazán keresnek

ők egy valós álmodozó pár, akik mindig keresnek és sosem találnak, mert nem is igazán keresnek
Full igényes nőt vagy párt keresek ma estére vagy most hétvégére vadulni? Hely van, minden van...

Törölt felhasználó (4746604)

Debrecenben napkozben raero Holgyet/part keresek. Elso sorban puncit szeretnek nyalni. Imadom csinalni! Irjatok batran, talalkozzunk. Csak hetkoznap napkozben/koradelutan jo nekem.
Debrecenben napkozben raero Holgyet/part keresek. Elso sorban puncit szeretnek nyalni. Imadom csinalni! Irjatok batran, talalkozzunk. Csak hetkoznap napkozben/koradelutan jo nekem.
Sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
így van!!!
akkor nem csak én jártam így velük...
ők egy valós álmodozó pár, akik mindig keresnek és sosem találnak, mert nem is igazán keresnek (Ez egy válasz Tovismadar üzenetére (2024. 07. 05. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)

ők egy valós álmodozó pár, akik mindig keresnek és sosem találnak, mert nem is igazán keresnek (Ez egy válasz Tovismadar üzenetére (2024. 07. 05. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet az, hogy mindig a kép kérésetek után eltüntök...
(Ez egy válasz Egripár24 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)