Hölgyet keresek Szabolcsból
Bisex csajt keresünk alkalmi párosunkhoz
Nyírbátor

Sziasztok
Középkoru roma pár férfit keres harmadiknak nem jövöhet nem holnap hanem mára.
Szolnok Vármegye (Jászság)
Középkoru roma pár férfit keres harmadiknak nem jövöhet nem holnap hanem mára.
Szolnok Vármegye (Jászság)
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki, akik találkoznánk ma? 37 éves srác vagyok.. Helyem van
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Napkozben keresek dughato csajszit Debrecenben. Nem beszelgetni, kurni akarok!
Sziasztok.
A házaspár barátaim lemondták a mai napom. Tehát a felesleges szabadidőm, szívesen megosztanám, nővel, házaspárral. Hetero, 35 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok.
A házaspár barátaim lemondták a mai napom. Tehát a felesleges szabadidőm, szívesen megosztanám, nővel, házaspárral. Hetero, 35 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sajnos "melegedik". Ezt víz partján sem lehet elviselni....
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:51

Nehèz nyàr lesz az idei itt màr több pasi akar szopni mint nő...Melegedik az idő

Sziasztok!! Párt fogadnék….. akár csak nézném őket … igény esetén beszállok…… vagy csak közben simogatnám masszíroznám a hölgyet…. idősebb házaspár is lehet izgatna ha a férje előtt elégíthetnék ki egy feleséget!!!
Sajnos igazad van!
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:51

Nehèz nyàr lesz az idei itt màr több pasi akar szopni mint nő...Melegedik az idő

Nagyon meleg van... este lenge , sexi ruhába megyek bulizni... Debreceni forró éjszaka...szívesen táncolnék sportos izmos pasival... miközben forr köztünk a levegő, testünk összeér a zene ritmusára hozzád nyomom a fenekem... míg te próbálod az álló farkad palástolni...

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Férfi bi párhoz csatlakoznék, harmadiknak, rendszeres együttlétekre.
Ma délután szopnék Debrecenben. Diszkréció ápoltsag adott és elvárt.
Sziasztok!
a mai nap van esetleg nő vagy pár, akikhez szívesen csatlakozhatnék? minden jóban benne vagyok, higiéniai teljes mértékben adott

Szia!
Van igazad!
De nem mindenki vágyik egyből egy forgatásra!
Sokan csak óvatosan lépnének szintet.,
Mert mi van akkor ha valamelyik pasi rám mozdul?
Ez vissza tartó erő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 10:06
Van igazad!
De nem mindenki vágyik egyből egy forgatásra!
Sokan csak óvatosan lépnének szintet.,
Mert mi van akkor ha valamelyik pasi rám mozdul?
Ez vissza tartó erő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680924)

na de Urak! Amikor itt volna a valós lehetőség csatlakozni, senki se életképes??? vagy mindenki csak siránkozni jár a GG fórumra, hogy mennyire nem akar ismerkedni senki???
Debrecenben valaki ma keso este vagy holnap?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.