ÉSZAK-ALFÖLD Régió (Hajdú-Bihar, Szolnok, Szabolcs)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-ALFÖLD Régió

Megyék: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nagyobb városok: Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 183 184 185 186 187 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10618   2024. 06. 21. péntek 10:07
gubanc4 gubanc4
Nyelőt keresek
#10617   2024. 06. 21. péntek 10:02
X Törölt felhasználó (4707400)
Nyíregyházán aktív partnert keresek orálra. Kezdő vagyok
#10616   2024. 06. 21. péntek 09:22
fairman fairman
Most valaki debrecenben? Hölgyek természetesen smile
#10615   2024. 06. 21. péntek 09:14
X Törölt felhasználó (4723168)
Sziasztok,kedves mindenki! Pont az múlt hétvégén egy találkozom által bennem is meg fogalmazodtak dolgok!!!! Gondoltam is rá,hogy én is ki írom magamból ezeket a dolgokat! És lanybsx fel buzdulásán gondoltam azért én is írnék a szólóban kereső férfi társaim nevében! Félre értés ne esek nem ellened szeretnék írni,lanybsx köztünk ugyebár semmilyen kontakt nincs soha nem írtam rátok! Első gondolatom ahogy írtad nehogy már egy találkozó akkor legyen jó mikor egy férfinak jó lenne és egy pár felé jelzi az időpontot,hogy neki ez lenne a megfelelő! Én úgy gondolom ha nektek pároknak nem.jo az az időpont ami a szóló férfinak akkor még kellene egy mindenki számára meg felelő időpontot egyeztetni!!!!!!!!! Ez így korrekt ahogy nektek lehet dolgotok ha hiszitek ha nem nekünk szóló férfiaknak is lehet akármilyen dolgunk is!!!!!!!!! Én mint normális adatlappal és valós fotókat rendelkező férfi és találkozni is merek[akivel nem annak oka van!!!] Nekem is nagyon nehéz nagyon sok pár tárgy ként kezeli it a szóló férfiakat!!!!! Ezzel nincs semmi gond csak jelezzétek,hogy nektek erre van szükségetek!!!!! Mert igen is vannak it szóló férfiak többek közt én is aki nem egy tárgy akár lenni egy ilyen dologban hanem partner teljes értékű partner!!!!!! Akkor én is írnék egy pár dolgot mikor találkoztam párokal nem.meg felelő higiénia!!!!! Rá nézésre meg sem mondta volna senki! Túlzott alkoholos és egyéb más be folyás alatt álló párok!!!! Beszélgetés közbeni pukizás!!!! Kép gyűjtögetö hazug megbízhatatlan párok!!!!! Túl sportos vagy! Túl magas vagy! Túl kedves vagy! Túl jó képű vagy féltem az asszonyt!! Most nem.jo mert megy a hasam!! Akkor gyere de már azonnal mikor mi hívunk!!! Debrecen leg nívóssbb helyre vigyél minket hosszú hétvégére és talán lesz majd valami de nem biztos!!!! Az asszonynak is be jösz de nekem jobban ha gondolod lehetünk kettesben is ász asszony nélkül!!!!!!!!!küldj magadról egész alakos fotót,most arcosat huuuu nagyon jó vagy be jösz az asszonynak na most a micsodádrol küldj fotót hát nagyon jó már assz8ny teljes kész van tolled na most oldalról róla fotót jó köszi nem már meg kaptunk mindent nem érünk rá!!!!!!!! És még nagyon sokáig sorolhatnám a párok inkorrektséget amikkel találkoztam!!!! Én mindenkitől kérem azt,hogy úgy korrekt ha személyesen találkozunk és így úgy mond mindenkinek ugrott az inkóngnitója nem csak nekem,hogy el küldöm a fotót magamról!!!! És ki tudja kinek!!!!!és hozzá teszem nagyon nagy tiszteletem a kivételnek mert igen is vannak megbízható kellemes párok is ezen az oldalon! Ha valaki venné a fáradságot,hogy reagál az írásomra az ne haragudjon senkinek nem leszek partnere egy ilyen soha véget nem érő sárdobálásban! Egy ilyen gyerekes ki kiabálos dologban! Csak már belőlem is ki kívánkozott ez hogy nagyon sok pár igazán vissza vehetne abból a csinos kis pofikájábol!!!!!!! És tényleg nem lanybsx ellen szánom ezt mert tudom,hogy ők is valós meg biztató pár!!! Csak én is ki akartam írni a dühöm sziasztok!
#10614   2024. 06. 21. péntek 08:38
zuluka zuluka
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk
#10613   2024. 06. 21. péntek 08:02
Probálkozás180 Probálkozás180
Sziasztok. Minket érdekelne...
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 12:19
Sziasztok,50 éves hàzaspàr keres Szabolcs megyében,olyan hàzaspàrt,hogy csak a férfitag dugnà a mi hölgytagunkat
#10612   2024. 06. 21. péntek 06:45
Manna Ventura Manna Ventura
Házaspár vagy?
(Ez egy válasz Inszignia76 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 13:14
Sziasztok! Nyiregyi vagyok szivesen
#10611   2024. 06. 21. péntek 05:35
X Törölt felhasználó (4415702)
Sziasztok 2 pasi 1 lany keres 4.nek lanyt ,holgyet ma estere hajduszoboszlon szolnokrol megyek felntidlak venni utkozben is. Irj ha erdekel
#10610   2024. 06. 20. csütörtök 17:22
Debrpasi Debrpasi
Sziasztok!
Sportos igényes srácként barátkoznék tartósan egy kedves érett párral.
#10609   2024. 06. 20. csütörtök 16:35
szomoru szamuraj szomoru szamuraj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
#10608   2024. 06. 20. csütörtök 13:14
Inszignia76 Inszignia76
Sziasztok! Nyiregyi vagyok szivesen
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 12:19
Sziasztok,50 éves hàzaspàr keres Szabolcs megyében,olyan hàzaspàrt,hogy csak a férfitag dugnà a mi hölgytagunkat
#10607   2024. 06. 20. csütörtök 12:19
cuckoldpar cuckoldpar
#10606   2024. 06. 20. csütörtök 11:58
X Törölt felhasználó (790922)
Bocsánat ez nem a társkereső?Mindenki azt ír amit akar úgy keres ahogyan akár!Vagy sikerült vagy nem!Igazán örülök, ha néhány felhasználó nagyon felvilágosult minden témában és nagyon sok dolgot mesélt már ilyen fiatalon (hiszem vagy sem).Ez nem fórum itt a keresés megengedett. Trollkodni lehet de nincs értelme.
#10605   2024. 06. 20. csütörtök 09:41
X Törölt felhasználó (4730698)
csak az elmémben futó dolgokról irok ki pár saját véleményt tartalmazó gondolatot. A sok szóló pasi anyuci tudta nélkül csatlakozna üríteni párokhoz, lányokhoz, szóval sajnos azt gondoljátok hogy ( tisztelet a kivételnek ) hipp hopp pld mi épp ráérünk, és te mint vadidegen eljössz, és már dugod is a puncim ?????? Na ne már..... 1 helyes mondatot nem tudsz leírni, beszélni meg pláne nem, például :
vót, tikteket, ződ, bót, ugyi, hee figyejjé mááá----- és hasonlók, Na de ne már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!! Hagyjuk inkább, jó keresgélést az ilyen embereknek smile Szép napot
#10604   2024. 06. 19. szerda 21:48
X Törölt felhasználó (4704790)
Sziasztok! Debrecenben holnapi napon akihez lehetne csatlakozni? csajok, párok?
#10603   2024. 06. 19. szerda 18:19
heveskeresgelo01 heveskeresgelo01
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
#10602   2024. 06. 19. szerda 17:48
janoos19510911J janoos19510911J
Nyiregyházán buvóhelyet keresek 1-2.órára a barátnőmmel,mit kérsz cserébe?
#10601   2024. 06. 19. szerda 15:47
X Törölt felhasználó (4732801)
Sziasztok !
Romapár keres pasit harmadiknak.
Szolnok megye (Jászság
#10600   2024. 06. 19. szerda 15:15
X Törölt felhasználó (4742439)
Holnap délelőtt szopatna valaki Nyíregyházán?
#10599   2024. 06. 19. szerda 12:49
NimrodJagd NimrodJagd
Sziasztok.
Fehérgyarmat valaki most?

... 183 184 185 186 187 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 14298db
Utolsó üzenet: ma 10:51

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!