Nyelőt keresek
Nyíregyházán aktív partnert keresek orálra. Kezdő vagyok
Most valaki debrecenben? Hölgyek természetesen

Sziasztok,kedves mindenki! Pont az múlt hétvégén egy találkozom által bennem is meg fogalmazodtak dolgok!!!! Gondoltam is rá,hogy én is ki írom magamból ezeket a dolgokat! És lanybsx fel buzdulásán gondoltam azért én is írnék a szólóban kereső férfi társaim nevében! Félre értés ne esek nem ellened szeretnék írni,lanybsx köztünk ugyebár semmilyen kontakt nincs soha nem írtam rátok! Első gondolatom ahogy írtad nehogy már egy találkozó akkor legyen jó mikor egy férfinak jó lenne és egy pár felé jelzi az időpontot,hogy neki ez lenne a megfelelő! Én úgy gondolom ha nektek pároknak nem.jo az az időpont ami a szóló férfinak akkor még kellene egy mindenki számára meg felelő időpontot egyeztetni!!!!!!!!! Ez így korrekt ahogy nektek lehet dolgotok ha hiszitek ha nem nekünk szóló férfiaknak is lehet akármilyen dolgunk is!!!!!!!!! Én mint normális adatlappal és valós fotókat rendelkező férfi és találkozni is merek[akivel nem annak oka van!!!] Nekem is nagyon nehéz nagyon sok pár tárgy ként kezeli it a szóló férfiakat!!!!! Ezzel nincs semmi gond csak jelezzétek,hogy nektek erre van szükségetek!!!!! Mert igen is vannak it szóló férfiak többek közt én is aki nem egy tárgy akár lenni egy ilyen dologban hanem partner teljes értékű partner!!!!!! Akkor én is írnék egy pár dolgot mikor találkoztam párokal nem.meg felelő higiénia!!!!! Rá nézésre meg sem mondta volna senki! Túlzott alkoholos és egyéb más be folyás alatt álló párok!!!! Beszélgetés közbeni pukizás!!!! Kép gyűjtögetö hazug megbízhatatlan párok!!!!! Túl sportos vagy! Túl magas vagy! Túl kedves vagy! Túl jó képű vagy féltem az asszonyt!! Most nem.jo mert megy a hasam!! Akkor gyere de már azonnal mikor mi hívunk!!! Debrecen leg nívóssbb helyre vigyél minket hosszú hétvégére és talán lesz majd valami de nem biztos!!!! Az asszonynak is be jösz de nekem jobban ha gondolod lehetünk kettesben is ász asszony nélkül!!!!!!!!!küldj magadról egész alakos fotót,most arcosat huuuu nagyon jó vagy be jösz az asszonynak na most a micsodádrol küldj fotót hát nagyon jó már assz8ny teljes kész van tolled na most oldalról róla fotót jó köszi nem már meg kaptunk mindent nem érünk rá!!!!!!!! És még nagyon sokáig sorolhatnám a párok inkorrektséget amikkel találkoztam!!!! Én mindenkitől kérem azt,hogy úgy korrekt ha személyesen találkozunk és így úgy mond mindenkinek ugrott az inkóngnitója nem csak nekem,hogy el küldöm a fotót magamról!!!! És ki tudja kinek!!!!!és hozzá teszem nagyon nagy tiszteletem a kivételnek mert igen is vannak megbízható kellemes párok is ezen az oldalon! Ha valaki venné a fáradságot,hogy reagál az írásomra az ne haragudjon senkinek nem leszek partnere egy ilyen soha véget nem érő sárdobálásban! Egy ilyen gyerekes ki kiabálos dologban! Csak már belőlem is ki kívánkozott ez hogy nagyon sok pár igazán vissza vehetne abból a csinos kis pofikájábol!!!!!!! És tényleg nem lanybsx ellen szánom ezt mert tudom,hogy ők is valós meg biztató pár!!! Csak én is ki akartam írni a dühöm sziasztok!
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk
Sziasztok. Minket érdekelne...
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 12:19

Sziasztok,50 éves hàzaspàr keres Szabolcs megyében,olyan hàzaspàrt,hogy csak a férfitag dugnà a mi hölgytagunkat
Házaspár vagy?
(Ez egy válasz Inszignia76 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 2 pasi 1 lany keres 4.nek lanyt ,holgyet ma estere hajduszoboszlon szolnokrol megyek felntidlak venni utkozben is. Irj ha erdekel
Sziasztok!
Sportos igényes srácként barátkoznék tartósan egy kedves érett párral.
Sportos igényes srácként barátkoznék tartósan egy kedves érett párral.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Nyiregyi vagyok szivesen
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 12:19

Sziasztok,50 éves hàzaspàr keres Szabolcs megyében,olyan hàzaspàrt,hogy csak a férfitag dugnà a mi hölgytagunkat
Bocsánat ez nem a társkereső?Mindenki azt ír amit akar úgy keres ahogyan akár!Vagy sikerült vagy nem!Igazán örülök, ha néhány felhasználó nagyon felvilágosult minden témában és nagyon sok dolgot mesélt már ilyen fiatalon (hiszem vagy sem).Ez nem fórum itt a keresés megengedett. Trollkodni lehet de nincs értelme.
csak az elmémben futó dolgokról irok ki pár saját véleményt tartalmazó gondolatot. A sok szóló pasi anyuci tudta nélkül csatlakozna üríteni párokhoz, lányokhoz, szóval sajnos azt gondoljátok hogy ( tisztelet a kivételnek ) hipp hopp pld mi épp ráérünk, és te mint vadidegen eljössz, és már dugod is a puncim ?????? Na ne már..... 1 helyes mondatot nem tudsz leírni, beszélni meg pláne nem, például :
vót, tikteket, ződ, bót, ugyi, hee figyejjé mááá----- és hasonlók, Na de ne már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!! Hagyjuk inkább, jó keresgélést az ilyen embereknek
Szép napot
vót, tikteket, ződ, bót, ugyi, hee figyejjé mááá----- és hasonlók, Na de ne már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- !!!!!!!!!!!!!! Hagyjuk inkább, jó keresgélést az ilyen embereknek

Sziasztok! Debrecenben holnapi napon akihez lehetne csatlakozni? csajok, párok?
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Nyiregyházán buvóhelyet keresek 1-2.órára a barátnőmmel,mit kérsz cserébe?
Sziasztok !
Romapár keres pasit harmadiknak.
Szolnok megye (Jászság
Romapár keres pasit harmadiknak.
Szolnok megye (Jászság
Holnap délelőtt szopatna valaki Nyíregyházán?
Sziasztok.
Fehérgyarmat valaki most?
Fehérgyarmat valaki most?