Sziasztok ma Debrecenben vagy holnap korra reggel Nyíregyházán taliznék szívesen minden jó ban benne vagyok normális kedves macis srác vagyok ha valakinek van kedve várom priviben! Szép napot !
Tiszafüreden holnap egyedül leszek ki talizna velem
Sziasztok nyíregyháza környékén keresnék nőket párokat pasikat játékokra ha van kedvetek valamihez írjatok

Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Cserkeszőlő fürfőben hölgyet ,párt keresek hétközben . Ha mindenkinek jó bármi lehet. 49 éves férfi vagyok. Maximális diszkréció mellet!
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sziasztok,
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék 18-25 év közötti hölgyet egy laza kapcsoltara.
48 éves átlagos testalkatú férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
A hétvégén cumiznék valakit szabolcsban, max Debrecenben. Ha csak kukkolni lehet, abban is benne vagyok, helyem sajnos nincs. Az írjon aki mer találkozni, és ezen a hétvégén ráér.
Tiszafüreden közös bicajozás valaki útközben bármiben benne vagyok
Szabolcsi hölgyet keresek!!!
Találkozásra!
Találkozásra!
Szolnokon part keresek hölgy öromere
Sziasztok! Találkozna egy Nyíregyi környéki hölgy?
Valami értelmes buli érdekelne.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 06:45

Debrecenben és környékén keresünk kisebb házibulit, baráti társaságot, házi swinger clubot.

sziasztok!
Helyem van nyiregyen párt keresek 3 asra minden peti
Helyem van nyiregyen párt keresek 3 asra minden peti
Idiota kamus
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Rendben.
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

És még mindig itt rontja a levegőt a senkiházi.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szolnok környékén csajt vagy párt keresek, a hölgy örömére

Sziasztok !
Jó lenne kukucskálni egy párt !
Diszkréten.
Jó lenne kukucskálni egy párt !
Diszkréten.