Sziasztok. Csini hölgyet keresek laza, diszkrét kapcsolatra vagy egy helyes, kedves párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok, Szolnokon keresnék mára hölgyet / lányt
Párt keresek helyem van, de utazok, zsozso privire irjatok
sziasztok! ma estére keresk hölgyet esetleg házaspárt nyiregy-újfehértó és környékéről,.
Kisvárda környékén keresek hölgyet titkos kapcsira. Nem vagyok független. Mindenben benne vagyok. Privátban írj
Sziasztok!
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokkal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokkal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Hölgyeknek,pároknak,nyalok,szopok,aktus közben is. Ápolt diszkrét pasi.
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Kisvárda környékén valaki?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!! Estére párt fogadnék!! Nézném ahogy együtt vagytok… igény esetén beszállnák esetleg, simogatnám masszíroznám a hölgyet!! Akár magányos esetleg elhanyagolt hölgy is!!!! Diszkrét igényes nem független ffiként!!
sziasztok vannak e itt olyan pask akit izgatna ha elötte dugjak meg a felseget vagy a baratnojet? hely kellene utazni tudnek!
Mátészalaka környéki hölgyet keresek!
Péntek délután hellyel rendelkezőt szopatnék
Esetleg most valaki? Hölgy v pár