Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Debrecen és Nyíregyháza vonzáskörzetében lenne valaki?
ma délután vagy este szívesen masszíroznék extrákkal. Debrecenben kultúrált helyen fogadnálak Téged-Benneteket!
Hölgyeim most hétvégén (június 1) Debrecen környékén valaki durvulna egy kicsit?

Sziasztok..házas pasiként keresek, titkos kapcsira, terhes, állapotos hölgyet, utazni tudok..
Nyíregyháza és környékén keresnék extrán perverz embereket. Részletek privátban.
sziasztok
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Ma estére, vagy holnapi napra keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Nyhaza környékén uni, aktív pasit keresek, helyem is van!
Sziasztok! Szolnokon keresek párt! Nem leszek hálátlan.
Nyíregyházán keresek aktív partnert orálra. Teljesen kezdő vagyok
Sziasztok! Szerda estére keresünk part négyes gabalyodásra, egymás előtti szexre!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok,valós férfiként!!!!!!!!!keresek valós párt!!!!! Adatlapom alapján!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!Hamarosan újra a jó idő beköszöntével várom nudizást,erotikàt kedvelő,Nők,párok jelentkezését telkemen a Tisza tó legszebb környékèn.Ha nyugodtan szetetnél nudizni,pihenni,még nem próbáltad de nem tömegbe mennél,mennétek elősször.Napozó,függő ágyak,30 fok felett medence,zene bogrács,grill àrnyékos fák,kerti zuhany .
Nyíregyházán ma este szopnék..
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Valakit holnap úgy szeretnék cumiztatni Debrecenben!!Délután 2körűl!!
Szia! A belvárosban a nyilvános wc!
(Ez egy válasz Bsex069 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)