Üdv, szívesen ismerkednék szimpatikus intelligens párokkal, célom hogy jól érezzük magunkat
teljes diszkréció adott de el is vàrt!
további szép napot! (Szabolcs, s Hajdú megye)

Jó méretű potens "nagyapámmal" vékony igényes hölgyet, ilyen hölgy tagú párt keresünk szendvicsbe törökszentmiklósi és tiszafüredhez közeli hellyel, de ésszerű távolságon belül utazunk is.

Sziasztok.
Szombat estére keresünk párt
,helyünk van.
esetleg normális megbízható pasit!
Debrecen és környèke

Debrecen és környèke

Sziasztok.
,helyünk van.
esetleg normális megbízható pasit!
Debrecen és környèke

Debrecen és környèke

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok. Pènteken atutazóban leszek Szolnok hatvan útvonalon. Szivesen talàlkoznèk diszkrèten hölgyel vagy párral. 40 es potens pasi vagyok
Sziasztok! Pénteken hölgyel vagy párral kalandoznék Szabolcs megyében
Ma aktív pasi nyiregyen?
Sziasztok
Yoni masszázs hölgyeknek és pároknak!
Gyakorlás és szimpátia alapon adom viszonzás és fizetség nélkül!!!
A masszázs kb 2 - 2,5 óra.
Ebben a kezdeti beszélgetés, feszültség oldás, határok és vágyak megbeszélése az első lépés. Csak olyan és annyi történhet, amit Ti megszabtok, szeretnétek.
Ez fontos időszak, a szimpátia, bizalom itt kerül kiépítésre.
Maga a masszázs hason fekve indul, hát, lábak, popsi finom, érzéki masszázsával. Kb 40 perc
Aztán hátra fordulás után, minden esetben megkérdezem, hogy érinthetjük e Yoni/szeretné-e a Yoni masszázst. Nyilván eddigre én már tudom, de a hölgy kezében lesz a kontroll.
Ha pozitív a válasz, akkor következik újabb kb 60 percnyi tömény erotikus kényeztetés, a lábak, has, mellek majd punci kényeztetésével.
Nem célom a gyors orgazmus, sokkal inkább az elnyújtott kényeztetés, ahol a végletekig fokozzuk a szexuális energiákat, majd eloszlatjuk, majd újra kezdjük
Itt sok minden előfordulhat, pl: többszörös orgazmus, spricc, sírás, nevetés, remegés, ízek, hangok és illatok érzete, szexuális blokkok oldása és teljes test feltöltése, stb
Minden normális
Amit Nálam kap a hölgy az már inkább Tantrikus masszázs, mint egyszerű Yoni masszázs, így igyekszem egy pár alaplégzést is átadni, amit tudtok otthoni szex közben hasznosítani
Ha valami kérdésetek van írjatok bátran.
Az időpontot érdemes legalább 2 héttel előtte kérni, mert ritkán van hirtelen szabad hely.
Ez az egész Rólatok szól. Én egyedül nyitottságot és bátorságot szoktam kérni Tőletek, a bizalmat, vágyakat, energiákat felépítjük közösen, hogy egy maradandó élményt adhassak Nektek!
Yoni masszázs hölgyeknek és pároknak!
Gyakorlás és szimpátia alapon adom viszonzás és fizetség nélkül!!!
A masszázs kb 2 - 2,5 óra.
Ebben a kezdeti beszélgetés, feszültség oldás, határok és vágyak megbeszélése az első lépés. Csak olyan és annyi történhet, amit Ti megszabtok, szeretnétek.
Ez fontos időszak, a szimpátia, bizalom itt kerül kiépítésre.
Maga a masszázs hason fekve indul, hát, lábak, popsi finom, érzéki masszázsával. Kb 40 perc
Aztán hátra fordulás után, minden esetben megkérdezem, hogy érinthetjük e Yoni/szeretné-e a Yoni masszázst. Nyilván eddigre én már tudom, de a hölgy kezében lesz a kontroll.
Ha pozitív a válasz, akkor következik újabb kb 60 percnyi tömény erotikus kényeztetés, a lábak, has, mellek majd punci kényeztetésével.
Nem célom a gyors orgazmus, sokkal inkább az elnyújtott kényeztetés, ahol a végletekig fokozzuk a szexuális energiákat, majd eloszlatjuk, majd újra kezdjük

Itt sok minden előfordulhat, pl: többszörös orgazmus, spricc, sírás, nevetés, remegés, ízek, hangok és illatok érzete, szexuális blokkok oldása és teljes test feltöltése, stb
Minden normális

Amit Nálam kap a hölgy az már inkább Tantrikus masszázs, mint egyszerű Yoni masszázs, így igyekszem egy pár alaplégzést is átadni, amit tudtok otthoni szex közben hasznosítani

Ha valami kérdésetek van írjatok bátran.
Az időpontot érdemes legalább 2 héttel előtte kérni, mert ritkán van hirtelen szabad hely.
Ez az egész Rólatok szól. Én egyedül nyitottságot és bátorságot szoktam kérni Tőletek, a bizalmat, vágyakat, energiákat felépítjük közösen, hogy egy maradandó élményt adhassak Nektek!
Nyíregyházán Aktív partnert keresek orálra.
Nő tpart fiút keresek Békés megyében egyedül élek de utazom és
Hm, rám kattantak a Marcipán cukrászdában. Pedig egy nagy kör sport után csak egy fagyira ugrottam be túlélés céllal... (érdekes hogy a kör elején egy srác míg a végén a cukiban a pultoshölgy... a kettő közt félúton meg ketten osztozkodhattak valakin egy kerítés mögött...) Tavasz van. lassan nyár zsong a természet!
Érdekes. Azóta be sem léptél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 17:08
Törölt felhasználó (1532232)

Férfit vagy part keresünk Szabolcsban
Hello
Cserkeszőlő !?
Cserkeszőlő !?
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki találkozna ma? 37 éves srác vagyok.. Helyem van
Sziasztok! Debreceni pár randizna párral!
Sziasztok.. Nyiregyi vagy debreceni pár vagy lány aki, akik találkoznánk ma? 37 éves srác vagyok.. Helyem van
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Sziasztok!
Petii vagyok nyiregyi fogadni és utazni tudó ismerkednék .
Szeretek masszirozni is s szexbe nyitott párt keresek. peti privire
Petii vagyok nyiregyi fogadni és utazni tudó ismerkednék .
Szeretek masszirozni is s szexbe nyitott párt keresek. peti privire