Sziasztok!
Esetleg a mai napon Debrecenben a Vekeri Tó környékén,esetleg Debrecentől nem messze Szabolcs-megye felé szívesen kalndoznék a természetben. Ha van ötlet és bátorság,akkor szívesen veszem ha írsz privátban. Lányok és párok! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok,nagy intimmel és a partnerre maximális odafigyeléssel!
Esetleg a mai napon Debrecenben a Vekeri Tó környékén,esetleg Debrecentől nem messze Szabolcs-megye felé szívesen kalndoznék a természetben. Ha van ötlet és bátorság,akkor szívesen veszem ha írsz privátban. Lányok és párok! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok,nagy intimmel és a partnerre maximális odafigyeléssel!
Sziasztok szívesen massziroznek hölgyeket Hajdúban, ápolt intelligens srác vagyok.
Sziasztok Cserkeszőllő, Cibakháza, vonzáskörzetéből keresek ha lehet párt, de bármi szóba jöhet.
debrecenben hetfon kedden parokhoz ferfi vsatlakozhatnek nagy merettel
Sziasztok ! Jövőhét péntektől vasárnapig nyíregyházán leszunk ! Harmadiknak keresünk pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny ! Utazni tudunk !
Szoboszlón cumizna most valaki?
Sziasztok. 24 éves macis passziv srac vagyok. Mai napra keresem mindenre nyitott aktiv kanos partneremet/partnereimet. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog.
ma délután 5 körül debrecen teva melletti erdöben szex.
Szerda napkozbeni talira keresek Debrecenben csinos Holgyet esetleg part. Olyat aki tenyleg mer is talakozni. Tapasztalat fiatal srac vagyok. Normal/ sportos /vekony alkat ! Hetero-bi harmad is ok! Irj batran!
Szabolcs megyéből párt keresek.
Debrecenben pár? Kis esti izgalmak?
Viber ok!

Milyen feltételekkel vagy mi lenne az elképzelés
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 06. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 08:48
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok!
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Milyen feltételekkel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 16:18
Törölt felhasználó (4415702)

Szolnokon keresek part ma estere
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Szolnokon keresek part ma estere
Sziasztok!
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Hetero férfiként, ésszerű távolságon belül keresnék hölgyet alkalmi találkozókra! Pár is szóba jöhet, de csakis a hölgy örömére.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!