Szabolcs megyéből párt keresek.
Debrecenben pár? Kis esti izgalmak?
Viber ok!

Milyen feltételekkel vagy mi lenne az elképzelés
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 06. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 08:48
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok!
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Milyen feltételekkel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 16:18
Törölt felhasználó (4415702)

Szolnokon keresek part ma estere
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Szolnokon keresek part ma estere
Sziasztok!
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Romapàr keres pasit .
Szolnok megye
Hetero férfiként, ésszerű távolságon belül keresnék hölgyet alkalmi találkozókra! Pár is szóba jöhet, de csakis a hölgy örömére.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
Ma valaki Szabolcs megyében?
közelgő szülinapom (04.09) alkalmával keresek valós hetero párt, akik vágynak egy cuckoldos szerepre és hetero alapú feleség dupla kényeztetésre egy valós pasival(velem).. Álom-álom??...remélem nem álmodozom csupán...
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Sziasztok találkozni és utazni is merő bisex női tagú párt keresünk ma vagy szombat estére. Több info privátban.
Sziasztok.
Szombat estére keresünk egy hozzánk hasonló párt,helyünk van,Debrecen melett
Szombat estére keresünk egy hozzánk hasonló párt,helyünk van,Debrecen melett

Világosan leírtuk ,hogy párt keresünk ...nem tudom mi nem érthető számodra?mit vártál??Pasit nem,bi pasit főleg nem keresünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 04. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 04. csütörtök 22:13
Törölt felhasználó (4680924)

Vigyázzatok vele, fotógyűjtögető, kamus pár, akik visszaélésre használják a kapott fotót, majd még azt is letagadják hogy kaptak e-mailt....!!!!!
Április 12 Tokaj?
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós nagydarab 30-as szőrös pasi vagyok.