a most tenyleg itt kell ez ?!?! ki futtat kit ,?!?!?! hmmmm?!?!?! na ne mar
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 17:48

Mi köszönjük Tomm112, hogy eljöttél erre a spontán akcióra! Nagyon jól passzoltál harmonikus párosunkhoz dinamikus/domináns erotikáddal. Pazar volt.
Kizarolag ……..hellyel rendelkezo holgy vagy par ismeretseget keressuk ! valaszokat kizarolag privatban. Koszke
Mi köszönjük Tomm112, hogy eljöttél erre a spontán akcióra! Nagyon jól passzoltál harmonikus párosunkhoz dinamikus/domináns erotikáddal. Pazar volt.
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2024. 02. 04. vasárnap 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 04. vasárnap 19:20

Sziasztok!
Elsősorban DRMCPL párt ajánlom minden belevaló férfinak!
Köszi mégegyszer az élményt!
)
Ugyancsak párom nélkül keresnék elsősorban hölgyet kifejezetten anális örömökre. Tapasztaltnak tartom magamat ezen a téren, így ha kezdő vagy se félj!

Ugyancsak párom nélkül keresnék elsősorban hölgyet kifejezetten anális örömökre. Tapasztaltnak tartom magamat ezen a téren, így ha kezdő vagy se félj!

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik!

Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik!

Hétvégén nem lesz innen senki a Nyíregyházi Irisz hotelben?
ki keres pasit??? bekes megyeben helyem van
Hétfőn egyedül leszek minden megoldás érdekel ami szex írjatok
Sziasztok!
)

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Párt, házaspárt keresek masziroznék, s más is. helyem van, privire irhatok
sziasztok Debrecen környékén keresek hölgyet kor nem számít és a külső sem. írj rám nyugodtan. további szép napot
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Értelmes embert keresek. Ápoltság! Többit egyeztetjük.
Köszi, hogy elolvastad. Köszi, ha írsz
Helló, Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!

Holgyet kenyeztetnek parja elott... vele.

Debrecenben hetkoznap napkozben raero Holgyet esetleg part keresek alkalmi szextalikhoz. Irjatok batran, ismerjuk meg egymast.
Sziasztok! Ma este unatkozó hölgy vagy pár ?

sziasztok ma estére keresnénk másik párt négyesre ismerkedésre kecskémet környékén mi 26-32 éves pár vagyunk csak fogadni tudunk
Bár nincs ilyen, vagy ha van, nem mer szólni....de hátha
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!
Intelligens fiatal lány fenekét nyalnám, viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, bizarr helyzetekben is ...persze nem kizárólag a fenekét, de elsősorban azt.
Ötvenes, jó megjelenésű, szexben tapasztalt, normális, kedves, sportos férfi vagyok.
Ne félj írni!

Sziasztok. Ma este hölgy, vagy pár?
kamusok, férfiak kíméljenek!!!