Szia!
Heteró férfi vagyok!
Hölgyet keresek !
Kalandra fel!
Motoros csaj is lehet!
Heteró férfi vagyok!
Hölgyet keresek !
Kalandra fel!
Motoros csaj is lehet!
sziasztok feleseget dugnék a párja elott (cuckold) ha vannak itt erre nyitott párok? Utazni tudok
Aktív bi férfit vagy férfiakat keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék, vagy akár kettőnek is! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok .
Ma este nyíregyházán aktív????
Sziasztok ma Debrecen ben valaki minden jóban benne ne vagyok helyem van
Pár , házaspárt massziroznék ki ma ráér... Privire Zsozsa
Lányt vagy Biszex Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Hely van
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Hely van
Sziasztok. 23 éves macis testalkatú srác vagyok. Ma estére keresem kanos, pervez aktív bikámat minden jora. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Ma nagyerdőn kalandozókat keresek. Üdv normális pasi
Nyíregyházán aktív???
Sziasztok. Ma este fél 7 körül nyiregyi állomáson szopnék,helyem nincs
Nagyfarku aktiv PASIT keresek aki popsi / szajba elvezne
Igényes teljesen szőrtelenvagyok
NYIREGYHAZA
Igényes teljesen szőrtelenvagyok
NYIREGYHAZA
Sziasztok! 18-65 korosztályban keresnék párokat. Búvóhely van Vásárosnamény környéke. Intelligens,sportos,nem független,jóképűnek mondott pasi vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm.
Egy pecás,barátot keresek,Nyiregyháza környékén,aki bevezetne a pecázás rejtelmeiben!
Hétvégén (04.01, 04.02) Nyíregyháza és környékén járok, szivesen megismerkednék kedves párral, aki bemutatná a környék szépségeit, a hölgy örömére..

Helló !
Nyíregyházi elhanyagolt hölgyet vagy passzív fiú partnert keresek .
No kamu , hely kell .
Max diszkréció !
Nyíregyházi elhanyagolt hölgyet vagy passzív fiú partnert keresek .
No kamu , hely kell .
Max diszkréció !
Sziasztok! Báránd környékén ismerkednék hölggyel/párral!
Utazni tudok,helyem van.
Utazni tudok,helyem van.
Sziasztok! Szabolcsban csatlakoznék hosszabb távra nem kamus nőhöz, párhoz. Nem vagyok kamus!
sziasztok ma dél környékén szolnok és környékén autókázok keresztbe-kasúl valaki esetleg egy fincsi talira? Utánna péntekig Cserkeszőlő írj privátban
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.