Facesitting es/vagy strapon kedvelo holgyet keresnek
Ma valaki Szabolcs megyében?
Szia!
Hölgyet keresek TALÁLKOZÁSRA!!!
Ápolt kedveset!
Hölgyet keresek TALÁLKOZÁSRA!!!
Ápolt kedveset!
Sziasztok
Hölgyet szívesen kényeztetnék!
Hölgyet szívesen kényeztetnék!

Szabolcs megye - kezdőként keresek csupasz
jó méretű pasit akinek verném s szopnám farkát - viszonzás nélkul
én 44 éves pasi - helyem van - diszkréció adott
jó méretű pasit akinek verném s szopnám farkát - viszonzás nélkul
én 44 éves pasi - helyem van - diszkréció adott
Hajdúban jövőhéten izgalmas párt keresek napközbeni talira. Üdv nagyfarkú pasi helyem van.
Sziasztok. Popsi szexet kedvelő hölgyet keresek. Esetleg párt is, de csak a hölgy örömére, hetero alapon.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok! Kedves közvetlen hölgyek és párok társaságát keresem!
Nyíregyen egy (kölcsönös) orál???
)))

Vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok békés megyei pasi vagyok helyem van Békés megyében nőt part fut keresek
Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Sziasztok !
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos lánnyal, nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Szolnoki vagy közvetlen környéki csinos lánnyal, nővel ismerkednék kölcsönös minden jóra ! Privát leveleket várok.
Próba
Eger és környéken férfias aktív?

Sziasztok. . Esetleg volt innen valaki tegnap este éjszakai fürdőzésen a szilvafürdőben?
sziasztok párokat keresünk vasárnapi roszalkodásra
Ma reggel pasi pasinak...?
Sziasztok! Debrecen környékén keresek hölgyet kölcsönös kényesztetésre! Késő este autoskalandra.