Olyan hölgyet keresnék aki szivesen felvenné a kétvégű felcsatolható kis játékszerem
Aktív bi pasi vagyok, rendszeres talikra keresem, partnerem.
Bi pár, női rucis, passzív, sub, személyében. Helyem csak párnak van. 185/90, 36 éves, 18/5 intim méretű.
Bi pár, női rucis, passzív, sub, személyében. Helyem csak párnak van. 185/90, 36 éves, 18/5 intim méretű.
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Rettentően izgat és szeretem bámulni, masszírozni, nyalni a talp,comb, lábujjakat. Akit érdekel írjon és megbeszéljük, akár talp masszázs
Sziasztok, 21 éves Szolnoki kedves srác vagyok. Lányokkal / párokkal ismerkednék nyes
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Kifejezetten bi harmasra keresek csinos part. Tapasztalatom van. Szivesen szopnek, nyalnek, spermas puncit /popof is. Igen eseten dughato is vagyok! Tapasztalatom van boven, helyem is ha kell, de csak a reggeli orakban es napkozben munkaidoben erek ra. (Debrecenben is)
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
sziasztok
biszex vagy hetero párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm,borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
biszex vagy hetero párokkal ismerkednek Mátészalka-Nyíregyháza környékén
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm,borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Kisvárda - Vásárosnamény környékéről szívesen fogadok párt ,lányt vagy érettebb hölgyet - hölgyeket !
29 éves ápolt inteligens srác vagyok. 19x5 intim mérettel.
Privát üzenetben elértek vagy akár viberen is.
29 éves ápolt inteligens srác vagyok. 19x5 intim mérettel.
Privát üzenetben elértek vagy akár viberen is.
Szép napot!
Aktív bipasit keresek nemeggy alkalomra.
Debrecen és környékén keresnék hölgyeket vagy esetleg párokat hetero alapon akihez csatlakozni tudnék. 31 éves nagy mérettel rendelkező ápolt intelligens férfi vagyok.
Sziasztok.2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .
Hajdúban keresgélek izgalmas párt

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Délután szopnék Nyiregyen, hely nincs, az írjon akit érdekel, nem levelezgetek.
Helló, ma éjfél és három óra között tiszakerecseny, Barabás, gelénes, beregdaróc környékén leszek, hölgyet, párt keresek minden jóra, privátban küldj toló számot és felhívlak.
Sziasztok! Debrecen környékén van kedve valakinek egy kis ismerkedéshez? Kb. 2-ig ráérek.