sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyháza ès környékén kalandoznèk egyedülálló hölggyel!!

Nyíregyházán..ma kinek lenne kedve szopatni???
Sziasztok
Mai napon Nyiregyen leszek, valakinek lenne kedve egy kis kalandra? Helyem sajnos nincs.

Debrecen. Nagyerdőn találkozó ma holnap izgalmas párok lányok. Üdv normális pasi
Sziasztok! Szexpartnert (hölgyet, párt, passzivat) keresek akár több alkalomra, hosszabb távra Heves, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod megyében. Utazás nem gond. Higiénia és diszkréció adott és elvárt! Várom az üzeneteket

Szabolcsi hölgyet keresek!!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
M4es vonala!Fegyvernekig!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
M4es vonala!Fegyvernekig!
Fiatal pasiként keresek 30 éves, vagy annál idősebb korosztályból párt, akiket nézhetnék aktus közben, Nyíregyháza környékén.
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Nagyméretű pasit keresünk nimfo 150/50/24 DD mell baratnőm mellé Cuckoldra
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Sziasztok!
Szopnék gecit nyelem. Csak aktivat keresek éjszakára.
Kor es alkat nem fontos. Tudj utazni. Mert én nem tudok es helyem sincs.
Szolnoktol 30km re vok
Szopnék gecit nyelem. Csak aktivat keresek éjszakára.
Kor es alkat nem fontos. Tudj utazni. Mert én nem tudok es helyem sincs.
Szolnoktol 30km re vok
Hello. Passziv,apolt srackent keresek fiukat
irjon privatba akit erdekel 1-2 dolog

Vannak e itt olyan párok akikiet szinten izgatna a két farok egy punciban dolog? Helí kelelne utazni tudnek
Nyiregyen lenne kedve valakinek dugatni magát ma este?