Miért csak ma?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 02. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 17:03

Törölt felhasználó (4716955)

Sziasztok! Párral találkoznánk ma.
Sziasztok!
Esetleg ma vki? Csatlakozna?
Szolnok megye
Esetleg ma vki? Csatlakozna?
Szolnok megye
Nyírgelse vagy környékéről van it hölgy esetleg ?
Idösebb bi vagy melegpartnert keresek nemeggy alkalomra,65ös ápolt bipasi vok. Elöny jászberény és környéke.
Sziasztok! Párral találkoznánk ma.
Sziasztok. Ma estére keresek partnert, partnereket egy kellemes este el töltéséhez
Párokhoz is szívesen csatlakozom. Normál beállítottságú legyél…

Sziasztok!
Igen, már voltam ott.
Sajnos elkerültük egymást és biztos nem a hotelről szeretnétek érdeklődni,arról már van véleményetek ha ott vagytok.
Gondoltam, válaszolok. Igen, ismerem, de ezen a hétvégén nem leszek ott. (Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, már voltam ott.
Sajnos elkerültük egymást és biztos nem a hotelről szeretnétek érdeklődni,arról már van véleményetek ha ott vagytok.
Gondoltam, válaszolok. Igen, ismerem, de ezen a hétvégén nem leszek ott. (Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma debrecenben keresek partnert közös programhoz.
Hello Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!

Holnap reggel Nyíregyen aktív?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok. Szombaton 2 körül helyem van.
Sziasztok.
Ma valaki? Csatlakozna? Szolnok megye
Ma valaki? Csatlakozna? Szolnok megye
Ma késő esti (kb 23 óra körüli) találkozást meg tudjuk oldani nálunk szívesen látnánk egy jó kis 3 -ra egy pasit aki tudja mit akar -a közelből .... privát üzenet várunk .
Üdv:Á & Cs
Üdv:Á & Cs
A hétvégén Nyíregyházán leszek autós kalandokra keresek igazi vad bikákat
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Ma valaki Szabolcs megyében?
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Sziasztok parokkal szorakoznank a hetvegen...utazni tudunk......
Sziasztok!Hétvégén kedves igényes párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.Debrecen és környéke.
Szép napot!
Szép napot!
Sziasztok!Ma napközben Nyíregyháza és környékén párral, hölggyel kalandoznak