Nyíregyen napközben kalandot keresek. Hely kellene.
Sziasztok! Párok dugását végignézném. Helyesnek mondott nem független pasi vagyok,helyem van de utazni is tudok. Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm,hogy elolvastátok.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Üdv Mindenkinek!
Hölgy társaságát keresném, kellemes idő töltésre, mind kettőnk örömére, társkeresőben le írtak alapján.
Párokkal is, szimpátia alapján. Beszélgessünk és majd meglátjuk.
Hölgy társaságát keresném, kellemes idő töltésre, mind kettőnk örömére, társkeresőben le írtak alapján.
Párokkal is, szimpátia alapján. Beszélgessünk és majd meglátjuk.
Jászsági vonalon?
Sziastok ! Holnap délelőt hölgy vagy pár egy kellemes kikapcsolodásra lenne esetleg ?
Nyíregyházán pénteken 19.-én este biszexuális fiút várunk harmadiknak, mindkettőnk örömére. 25-35 köztiek előnyben. Hely van, telefonszámot küldünk. Részleteket hívásban egyeztetjük. Céltudatos nagyfiút keresünk.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privátban telefonszám csere!
Üdv!
Adatlapom alapján keresek!
Privátban telefonszám csere!
Üdv!

Csinos, bi hölgytagú párt, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Kálmánházán valaki esetleg ma?
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, férfiakat, lehetőleg a közelünkből.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk párokat, férfiakat, lehetőleg a közelünkből.
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Sziasztok!
Sw buli szombaton Kisújszálláson 6 pár fixen, egy párt még szívesen látunk
Szóló pasik megvannak, így nem keressük őket.
Telefonszám megadása kell, nem kergetőzni szeretnénk.
Sw buli szombaton Kisújszálláson 6 pár fixen, egy párt még szívesen látunk

Szóló pasik megvannak, így nem keressük őket.
Telefonszám megadása kell, nem kergetőzni szeretnénk.
Holnap Nagycserkeszen valaki?
Laza nőcit keresek közös kikapcsolódásra, lazulásra! Vagy pár!
sziasztok most 7vegen raero pár van e itt ahol a feleseget megdughatnám a ferje elott? hely kellene utazni tidok!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy tartós szex kapcsolatra. Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra