Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Holnap este Hajdúszoboszlón leszünk a Rock Caféban. Várjuk azokat akik egy jót buliznának és egy gabalyodással zárnák az estét.

Szombatra (.11.25.-re) késő esti találkára keresünk potens pasit egy jó kis hármasra ,aki utazni tud , hogy jól érezzük magunkat és egymást......

Sziasztok! 11.27-Hétfőn reggel indulok, Debrecenből 2 napra Lengyelországba vásárolni, Hölgyet szívesen magammal viszek! Vissza érkezés 11.28 Délutáni órák!
Sziasztok! Holnap napközbe szopatnék Nyíregyházán!
Sziasztok!
Párt keresek 3-ashoz, hely ok,de utazok is. privire zsolesz
Párt keresek 3-ashoz, hely ok,de utazok is. privire zsolesz
Szolnok és környéke, ma?
Full pasziv sràc vok.
Aktivot keresek imàdom a faszt!
Kor alkat nem fontos.
Szolnok megye
Aktivot keresek imàdom a faszt!
Kor alkat nem fontos.
Szolnok megye
Azt is írd ki hogy ,,profi” hirdető vagy (ami itt elvileg tiltott) és pénzt kérsz az ajánlott dolgokért cserébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 22. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 11:13
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Írjatok Nekem is, majd ha olyan kedvem lesz válaszolok
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 11. 21. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 07:54

Valamit nagyon benéztél. Ez a "mindenkinek írok gondolkodás és adatlapolvasás nélkül" tipikus esete. De amitől a legjobban kiégünk, hogy mi írjunk rád privában, ha akarunk valamit.

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Nyíregyen most valaki?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Istenem…
(Ez egy válasz BM1969 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Valamit nagyon benéztél. Ez a "mindenkinek írok gondolkodás és adatlapolvasás nélkül" tipikus esete. De amitől a legjobban kiégünk, hogy mi írjunk rád privában, ha akarunk valamit.
(Ez egy válasz BM1969 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves unatkozó hölgyet szopatnék Debrecenben ma holnap. Üdv normális pasi
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Üdv Kedd-péntek estig fogadnék házaspárokat vagy hölgyeket szép diszkrét jakkuzis nyaralómba Szarvason egy izgalmas kikapcsolódásra.
Levélbe várom a jelentkezőket, átlagnál vastagabb méretesebb szerszámmal rendelkező ápolt kedves férfi vagyok. ..