Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Sziasztok!Ma déltől hármasunkhoz keresünk hozzánk hasonló szex kedvelő sportos,vagy normál testalkatú párt.Nudizás,napozás,medencézés,evés,ivás,zene sex. jó hangulat.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.Privát üzenetben érdeklődjetek.
Hello!
55+ os (de fiatalabb is johet!) hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, türelmes 21/6os férfi! Diszkrecio, higienia alap! Privatban keress legy’szi! Köszönöm
55+ os (de fiatalabb is johet!) hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, türelmes 21/6os férfi! Diszkrecio, higienia alap! Privatban keress legy’szi! Köszönöm
sziasztok debreceni pár vagyunk lányt párt keresnénk estére helyünk van

Sziasztok!
Ma estére keresünk párokat, férfiakat. Helyünk van.
Ma estére keresünk párokat, férfiakat. Helyünk van.
Tiszafüreden párral hölgyekkel ismerkednék minden érdekel ami szex írjatok és adok tel számot
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok.Olyan párt fogadnék ma telkemen Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják,használják egy méretes szerszámmal.meztelenkedés,napozás,medencézés,italozás,zene.
Üdv mindenkinek!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Pestmegyei vagyok.
Sziasztok
Nyíregyházán csajok, hölgyek? helyem van, utazni tudok

Sziasztok, keresek valakit aki megengedi hogy kiverjem, leszopjam, vagy akár csak nézzem ahogy masztizik, helyem sajnos nincs, de bárhol jó, mindenképp szabolcsban, ha lehet akkor nyiregyen
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Sziasztok! Hajduhadhazon keresek kalandot. Minden otletet meghallgatok :P ha tetszenek a kepeim, irjatok es kitalalunk valamit.
Sziasztok!
25 eves szabolcsi srac vagyok.
Pasit keres valaki?
25 eves szabolcsi srac vagyok.
Pasit keres valaki?
Sziasztok!
Pár házaspár ki ma ráér? Utazok is zsolesz
Pár házaspár ki ma ráér? Utazok is zsolesz
Berettyóújfaluban keresek hellyel rendelkező párokat Bi férfit.