Szombat/vasárnap Debrecenben leszünk. Igényes/sportos/jó méretű/inteligens pasit keresünk párom kényeztetésére.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Szolnok holnap valaki?

vaooo
(Ez egy válasz TigMel üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 07:48

Szerdán, 10.25én egy debreceni hotelban szállunk meg. Ha lenne itt olyan sportos testalkatú és jól méretezett úr/srác aki egy odaadó masszázzsal vagy csak egy ital mellől, lelkes udvarlással el tudja csábítani gyönyörű Milf párom, akkor az írja meg privátba az elképzeléseit és ha elnyeri tetszésünket, akkor meg is valósíthatja
Jelentkezőket tehát privátban, az adatlapunk megismerése és megértése után várjuk!

Jelentkezőket tehát privátban, az adatlapunk megismerése és megértése után várjuk!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Pénteken hellyel rendelkező pasit vagy párt meglátogatnánk Mezőköved + 100km-es környékén.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.... Valaki? Senki?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szivesen ismerkedünk,jól szituált párokkal a közelünkből.Főleg Szabolcsból.Helyünk adott.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Holnap este, Szolnokon partnerem keresem. Férfi-nő
Sziasztok ma estére egy bi passzív fiút keresünk akinek lenne kedve csatlakozni írjon Viber számot és ott képet kérünk csak aki komolyan gondolja Debrecenben van helyünk !
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Ma Szabolcs megyében egy jó szex?
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.... Valaki? Senki?
Sziasztok.
Tudjuk h lehetetlen, de jövő hét pénteki napközbeni talira hölgyet keresnénk.
Esetleg vki?
Tudjuk h lehetetlen, de jövő hét pénteki napközbeni talira hölgyet keresnénk.
Esetleg vki?
Szerdán, 10.25én egy debreceni hotelban szállunk meg. Ha lenne itt olyan sportos testalkatú és jól méretezett úr/srác aki egy odaadó masszázzsal vagy csak egy ital mellől, lelkes udvarlással el tudja csábítani gyönyörű Milf párom, akkor az írja meg privátba az elképzeléseit és ha elnyeri tetszésünket, akkor meg is valósíthatja

Sziasztok, Szoboszlón lenne kedve huncutkodni ma este valakinek...
Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Külföldre költözés miatt 2 szobás családi házunkat ajándékba kiadnánk párnak.Részleteket privátban!