Sziasztok!
25 éves Vásárosnaményi srác vagyok. Van itt olyan házaspár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
25 éves Vásárosnaményi srác vagyok. Van itt olyan házaspár vagy hölgy akihez csatlakozhatnék?
Sziasztok!
Egy szimpatikus, kedves párt keresek, hetero alapon Nyíregyházán ma estére, akik nyitottak az ismerkedésre!
Nem feltétlenül az a cél, hogy azonnal “durr bele a közepébe”, hanem találkozhatunk, beszélgetünk egy kicsit, aztán elválik, hogy van-e kémia és megbeszéljük a folytatást.
Egy szimpatikus, kedves párt keresek, hetero alapon Nyíregyházán ma estére, akik nyitottak az ismerkedésre!
Nem feltétlenül az a cél, hogy azonnal “durr bele a közepébe”, hanem találkozhatunk, beszélgetünk egy kicsit, aztán elválik, hogy van-e kémia és megbeszéljük a folytatást.

Akkor kirakom ide is de nem értem.
Nyíregyházi vagy debreceni pasit keresek a párom tudta nélkül aki szívesen kukkolná vagy kukkolna minket valamily módon.Júl 31. től Aug 3-4 ig leszünk a környéken, nyíregyházi és debreceni fürdőkben,megszállni nyíregyházán az Ózoon hotelban fogunk!Ha a használt bugyikat is kedveled szívesen adok megoldjuk
(Ez egy válasz kukke30 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 17:35
Nyíregyházi vagy debreceni pasit keresek a párom tudta nélkül aki szívesen kukkolná vagy kukkolna minket valamily módon.Júl 31. től Aug 3-4 ig leszünk a környéken, nyíregyházi és debreceni fürdőkben,megszállni nyíregyházán az Ózoon hotelban fogunk!Ha a használt bugyikat is kedveled szívesen adok megoldjuk

Ez az én hirdetésem és nemrég írtam ki máshol, miért másolod le egy az egyben???
Ez az én hirdetésem és nemrég írtam ki máshol, miért másolod le egy az egyben???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 17:13
Törölt felhasználó (4692736)

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Alkatra nem, arcra lehetséges.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 13:45
Törölt felhasználó (4707144)
VIP

A feleséged hasonlít Charlotte-ra?
A feleséged hasonlít Charlotte-ra?
(Ez egy válasz MarsVenusz8290 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 12:04

Sziasztok. Olyan, max 45 éves pasit keresek a feleség részére, aki hasonlít Tom Hardyra.
Sziasztok. Olyan, max 45 éves pasit keresek a feleség részére, aki hasonlít Tom Hardyra.
sziasztok , Hajdúszoboszlón unatkozó hölggyel szivesen találkoznék

Sziasztok ma vagy holnap estére keresünk lányt vagy párt többes gabajodas ra.... Debrecen és Nyíregyháza környéke.
Jó napot.
Házibarát szerepet is vállanék jászberénybe adatlapom szerint.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm
Házibarát szerepet is vállanék jászberénybe adatlapom szerint.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a levelet.
Részleteket levélben.
Köszönöm
Sziasztok.Holnap párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
NYIREGYHAZI aktiv pasit keresek hosszutavra
Igenyes passziv vagyok
Igenyes passziv vagyok
Ma is a Tiszalöki üdülőben vagyok! Valaki?
Sziasztok!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Szabolcs-Hajdú megyében keresnénk olyan pasit akit érdekelne a láberotika. Pár vagyunk, helyed legyen.
Sziasztok holnap delelott szolnok es kornyeken szopatnek max 35 eves korig
Sziasztok , tiszató környékén ismerkednék hölgyel
Sziasztok. Debrecen és környéki hölggyel, párral ismerkednék. 52 éves pasi vagyok.