Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szabolcs megyéből valaki?
Szabolcsi hölgy van?
Keresgélünk, keresgélünk.
Delelott raer valaki debrecenben?
Ma Nyiregyházán leszek és lesz egy kis szabadidőm. Valaki???
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Nyiregyhazan Holgy vagy par ma ejjeli szabadidovel?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!Ma este párhoz csatlakoznak.Nyiregyhaza és környékén
Sziasztok! Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok hétvégén szívesen taliznánk ismiznenk parókal balatonra megyünk vagy ha van kedvetek csatlakozni szívesen láttunk vagy péntek este Debrecenben!
Sziasztok!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
Fiatal párkent keresnénk korban hozzánk illő hasonló gondolkodású párt Debrecen és vonzáskörzetéből. Solo fiúk leveleivel nincs mit kezdenünk
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Kora delutan Debrecenben csinos Holgy aki fogadna Debrecenben? Esetleg Nyiregyhaza ?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok, hello!?
Egy pár hónapja költöztem ide vidékre, egyébként 32 éves hetero pasi vagyok
Szeretnék itt a környéken Nyíregyháza és környékén új embereket megismerni, ezért is keresek most párok, vagy ha van solo hölgy társaságát teljesen hetero alapon .
Bízom benne hogy hamar sikerül megismerni valakit aki kedvet kapott és pont egy hozzám hasonló 32 éves hetero pasit keres.
Egy pár hónapja költöztem ide vidékre, egyébként 32 éves hetero pasi vagyok
Szeretnék itt a környéken Nyíregyháza és környékén új embereket megismerni, ezért is keresek most párok, vagy ha van solo hölgy társaságát teljesen hetero alapon .
Bízom benne hogy hamar sikerül megismerni valakit aki kedvet kapott és pont egy hozzám hasonló 32 éves hetero pasit keres.
Sziasztok!
Szabolcsi 25 éves srác vagyok.
Van itt olyan pár akihez csatlakozhatnék?
Szabolcsi 25 éves srác vagyok.
Van itt olyan pár akihez csatlakozhatnék?