Szaiaztok. Debrecenben ma valaki/valakik?
Írtam privátba!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,50es hetero hàzaspàr kalandot keres
Akár reggel vagy délelőtt is?
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 19:38

Sziasztok!
Holnap Tiszafüreden pár, férfi, vagy lány?
Napközben kaland lenne a cél
De kár,hogy holnap nem leszek itthon :( szivesen.....
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 19:38

Sziasztok!
Sziasztok!
Ma estére hölgy partneremet keresem Nyíregyházán.
5 alkalommal voltam kinn. Egyszer sem volt ott senki. De a remény hal meg utoljára. Ma is befordulok ha arra megyek.
(Ez egy válasz Adam221 üzenetére (2025. 06. 07. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Ma este szivesen vendégül látunk nyitott párokat, szőrtelen férfiakat.
Oroson nincs senki üres
Hétvégén ha pár, vagy hölgy egyedül meglátogatná az orosi útat, privatban jelezheti! Csak heteró alapon!
Sziasztok, ma délelőtt hölgy Debrecen vagy Szoboszló?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Megérkeztünk Nyékre, délután kint voltunk a parton és nem is maradtunk egyedül. Holnap és vasárnap is ott leszünk, aki gondolja csatlakozhat hozzánk.
Sziasztok! Párosunk pasi tagja Fehérgyarmaton van a hétvégén. Párok esetleg valaki keres pasi beszállót?
Ma este ráérő hölgy, aki huncutkodna?
Nyíregyháza

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap reggel indulok a Nyéki nudira Karcagról ki tart velem szívesen viszem hozom