hölgyet keresek találkozásra!
Lányok ha unatkoztok írjatok. A napokban Nyíregyházán leszek, helyem van de utazás is megoldható.
Sziasztok. 24eves kisse pocakos srac vagyok. Ma estere keresem kanos partneremet akit leszophatok. Nagyhegyesen lakok. Irj ha erdekel a dolog
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Sziasztok
2 nagyfarku bisex srác keres lányt , vagy part beszállónak.
Csak férfi nem érdekel minket ne is írjanak egyedül !
2 nagyfarku bisex srác keres lányt , vagy part beszállónak.
Csak férfi nem érdekel minket ne is írjanak egyedül !
Jövő héten Debrecenben töltök néhány napot. Hölgy társaságot keresek
Ma este Debrecenben hölgy aki szeretne egy jót szórakozni??
Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Sziasztok!
Szabolcsbòl van itt olyan pár akihez csatlakozhatok?
25 éves srác vagyok,minden izgalmasba benne vagyok.
Szabolcsbòl van itt olyan pár akihez csatlakozhatok?
25 éves srác vagyok,minden izgalmasba benne vagyok.
Igényes pasit keresünk csinos 155/50/23 baratnomnel
CUCKOLDRA
Nyiregyhazan van helyünk
CUCKOLDRA
Nyiregyhazan van helyünk
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el ma estér helyünk van csak az jellenkezen akki komolyan gondolja

Sziasztok!Kedves közvetlen hölgyek és párok ismeretségét keresem!
Tiszafüredről van itt valaki akihez csatlakozhatok hölgyek párok írjatok
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok.Ma pár akinek volna még kedve csatlakozni hozzànk nudizás,napozás hűsölés a medencébe,zene,sex italozás.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Helo 40-es pasi. Normal meretm normal testalkat, Parhoz csatlakoznek a holgy oromere. Alkalmira gondoltam de lehet tobb alkalom is. A no elvezete a leg fontosabb.. Irjatok ha segithetek... Csenger / Szalka / Nyiregy s kornyeke...
Sziasztok!Biszex pasit keresünk ma estére Püspökladány környékéről. 30-40km-es körzetben.
Július vége felé pár napot eltöltünk Mátrafüred és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Valaki holnap reggel debrecen ls H,szovátközt?Verném a farkam!