Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék!
Tiszafüreden ma szopnék.
60+ os hölgyet keresek! 55ös sportos nagyon figyelmes, 20/6os férfi! Diszkrecio, higenia alap!
Nöt keresek laza kapcsira! Igényes szép nőt, aki imádja a szexet! Bárhol, bármikor!
Szolnokon holnap délután kit látogathatnék meg 50es borotvált szeximádó pasi vagyok minden érdekel
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Sziasztok! 32 éves, magas, sportos alkatú ,nagyobb intim mérettel rendelkező tapasztalt férfi vagyok. Szívesen ismerkednék Jász-Nagykun Szolnok megyében.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Most szopatna aktív pasi Nyíregyházán?
Sziasztok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Mikepércsen ma szopnék autó kell. privit írj óránként megnézem.
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el esténk szabad helyünk van

sziasztok valaki nyiregyháza kőrnyékéről ??
----- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Szia! Beszélgethetünk ha tényleg valós vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 10:56
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten szeretik az EXTRA nagy és vastag intimet... magas, fiatal, sportos pasi vagyok! Utazni tudok!
Ma Nyíregyháza és környékén szopnek, számba élvezhetsz
Ma reggel 6után a Vekerinél cumiztatnék!