------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Sziasztok! CAMPUS idejére is!!! Bulizzatok a Campuson, majd afterezzetek itthon, előttem/velem
debreceni 2 szobás tiszta lakás egyik szobája zuhanyzóval,tiszta törcsivel és kényelmes franciaággyal párok búvóhelyeként kiadó napközbeni vagy akár este-éjszaka is. Semmit se kell hozzatok, csak magatokat
keressetek bátran, fizetség természetben

keressetek bátran, fizetség természetben
Sziasztok! Ma délelőtt Nyiregyen,szabadban szopatnék!
Sziasztok
Július vége felé pár napot eltöltünk Egerben és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Július vége felé pár napot eltöltünk Egerben és Tiszafüreden. Szeretnénk megismerni egy hölgyet aki elfogadja adatlapunkon leírtakat és megfelel neki ez a felállás. Tudjuk lehetetlent keressük de ….
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatné! Hely kellene utazni tudok!
Semmilyen adat(kor,magasság,súly) nem egyezik. Meg én nem is Ő vagyok.
(Ez egy válasz Damien32 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha megnézed a hozzaszólásait hétköznap délelőttre a párjával keres pasit. És valós pár. Többször voltam náluk.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 12:20

Kivel ajánlod, amikor szóló pasi vagy? Vagy pasiszerelem volt?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
El vagy tévedve kicsit
(Ez egy válasz Damien32 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)

A parommal is szoktunk keresni. Volt mar nalunk tobbszor s.loeb es normalis korrekt pasi.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Magát ajánlja

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 30. péntek 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 16:52
Törölt felhasználó (4706593)

Ajánljuk s.loeb et , itt az egyik legkorrektebb tag, tiszta , apolt , korrekt , pontos!
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Házibarát is lennék.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.