A Vekerihez jár még valaki?Cumiztatnék!
Szia!
Alakul egy kapcsolatom hölggyel.
Hölgy szeretné a bi sexet kipróbálni!!!
Férfit sem utasítja vissza heteró alapon!
Alakul egy kapcsolatom hölggyel.
Hölgy szeretné a bi sexet kipróbálni!!!
Férfit sem utasítja vissza heteró alapon!
Sziasztok most 7végén ra erö nyitott pár van-e itt ahol használhatnam a feleseget a ferje elott? Hely kellene utazni tudok!
Üdv! Ápolt sportos Nyíregyházi 40-es HETERO férfi vagyok. Ápolt vidám elhanyagolt Hölgyet (NŐT!!!) keresek kortól alkattól függetlenül szabadidőnk kellemes eltöltésére Szabolcs-Hajdú megyéből. Alkalmi de hosszútávú diszkrét kötetlen kapcsolatot szeretnék igényes szeretkezéssel fűszerezve. Napközben, esténként, vagy akár hétvégén is ráérek. Ha magadra ismertél várom leveled! Elérhetőségem: Privát Üzenetben!

Hajdúszoboszlón, csütörtökon, holnap, puncit kényeztetnek! Jól szetnyalnalak!!!
Szia. Én sokszor ráérek délelőtt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 17. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 17. szombat 13:44

Törölt felhasználó (4706593)

Nyiregyhazan
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Nyíregyházán aktív????
Debrecen nagyerdőn nagyfarkú pasi kalandozókat keres ma holnap napközbeni talira.
Sziasztok
Ma estére keresnénk (én és kedves hölgy ismerősöm) debrecenben hellyel rendelkező aktív biszex pasit mindkettőnk kényeztetése lenne a cél este 7-8 utánra csak Debrecen és csak hellyel rendelkező!
Alap feltétel 17-19 cm farok! És higiénia!
Privatban várjuk a jelentkezőket!
Ma estére keresnénk (én és kedves hölgy ismerősöm) debrecenben hellyel rendelkező aktív biszex pasit mindkettőnk kényeztetése lenne a cél este 7-8 utánra csak Debrecen és csak hellyel rendelkező!
Alap feltétel 17-19 cm farok! És higiénia!
Privatban várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Sziasztok, Szolnokon és környékén keresek egy kollégát, akivel meglátogatnánk egy rosszlányt.
Sajnos ti is ezt csináljátok! Ha csak a saját példámat hozom fel,átküldtem nektek egy rakás fotót, aztán egyszer csak nem jött több válasz.
(Ez egy válasz par11799 üzenetére (2023. 06. 20. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , tiszató környékéröl ismerkednék hölgyel
Csak 2-3 levélváltás után,szó nélkül eltűnsz!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 07. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 14:19
Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Párokhoz, illetve szóló nőhöz csatlakoznék! Magas, sportos, fiatal pasi vagyok extra nagy 23/6centis intimmel. Ennek tudatában keress!
Sziasztok, swinger lehetőséget vagy szexmozit tud valaki ajánlani Debrecen környékén? 06/29-30 leszúnk ott a párommal....
Ismerkednek szolnoki fuggetlen korunkbeli ferfival. Hangsulyozom egyenlore ismerkednek mert szeretnem ravenni a parom a harmas szexre. Hetreo hazapar vagyunk. 54 59 evesek. Nem biztos hogy sikerul de ha akad egy szamara is szimpatikus ferfi hatha. Diszkrecio intelligencia alap.
Tiszavirág fesztiválra jön valaki?
Szerda delelott 10h korulre keresunk egy jomeretu jokiallasu pasit
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok!
Ha elhanyagol a férjed,és szükséged van a szexre,írj nyugodtan.
Minden megoldható.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék.
Jaszberény és környéke.
Ha elhanyagol a férjed,és szükséged van a szexre,írj nyugodtan.
Minden megoldható.
Párokhoz is szivesen csatlakoznék.
Jaszberény és környéke.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.