Kisvárda környékén ma este bi pasi? Helyem van
Sziasztok. Hajdú-Bihari biszex férfitagú párral ismerkednék, akikkel kipróbálhatnám milyen a másik végén lenni. Igényes, diszkrét vagyok.
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Hétvégére (péntek vagy szombat estére) keresünk szimpatikus párt, közös borozáshoz, pezsgőzéshez majd ha már elég forró a hangulat akkor akár többhöz is. Bővebb info privátban.
Debrecen vekeri tó kedd reggel 9óra szopnék
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok.
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves
Utazni tudj. Hely egrben van!
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves

Debrecen környékén hölggyel/párral ismerkednék!

Idösebb párralismerkednék mindkétfél örömére jászberény és környékén.
ma debrecen Teva erdö 10 kor . minden jóra )
Debrecen vekeri tó ma 9-kor szopnék.
Sziasztok! Debreceni csinos lányt masszíroznék kedden, napközben. Hely kell. Privátot kérnék. Köszönöm.
Debrecenben vagy környékén csatlakoznék párhoz. 50-es sportos ápolt, diszkrét pasi vagyok.

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok.
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok! Nőket, illetve párokat keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet keresik! Fiatal, sportos, magas pasi vagyok, utazni tudok! Méreteim privátban
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!Párt keresek ma Egerszalók retró fürdő vagy Demjén termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,erotika.Magas sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Debrecen ma reggel 8-kor vekeri tó szopnék