Debrecenben vagy környékén csatlakoznék párhoz. 50-es sportos ápolt, diszkrét pasi vagyok.

Sziasztok! Debreceni csinos lányt masszíroznék kedden, napközben. Hely kell. Privátot kérnék. Köszönöm.
Debrecen vekeri tó ma 9-kor szopnék.
ma debrecen Teva erdö 10 kor . minden jóra )
Idösebb párralismerkednék mindkétfél örömére jászberény és környékén.
Debrecen környékén hölggyel/párral ismerkednék!

Sziasztok.
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves
Utazni tudj. Hely egrben van!
Bi pasit keresunk, vagy bi part. Lehetoleg nem.tul szoros ferfi szenelyeben max 35 eves

Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Debrecen vekeri tó kedd reggel 9óra szopnék
Hétvégére (péntek vagy szombat estére) keresünk szimpatikus párt, közös borozáshoz, pezsgőzéshez majd ha már elég forró a hangulat akkor akár többhöz is. Bővebb info privátban.
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Sziasztok. Hajdú-Bihari biszex férfitagú párral ismerkednék, akikkel kipróbálhatnám milyen a másik végén lenni. Igényes, diszkrét vagyok.
Kisvárda környékén ma este bi pasi? Helyem van
Adatlapunk alapján keresünk.

Debrecenből keresek hölgyet párt izgalmas helyeken.
Csinos 24/150/55 D mell baratnőmnek keresünk igényes pasit BULL szerepre aki tavolletemben kefelgetne.
Nyiregyhazan
Nyiregyhazan
Sziasztok Holnap egész nap van helyünk Debrecenben és párt illetve egy hölgyet keresnénk egy kellemes kikapcsolódásra ha van kedved írj mi 31 évesek vagyunk mind ketten és minden jóban benne vagyunk !
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk párokat, férfiakat, hosszú távra. Helyünk van.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk párokat, férfiakat, hosszú távra. Helyünk van.
Szerdán délután 4kor nyiregyen szólnék szopatnék hely kell
sziasztok keresnek not part normalis igenyes bekes megyei pasi vagyok helyem van de utazom is