Ma délelőtt unatkozó Hölgyet kényeztetnék!
Masszázs,hiperaktív nyelvhasználat és rendkívüli odaadás!
Hatvan és környéke!
Helyem is van!
Masszázs,hiperaktív nyelvhasználat és rendkívüli odaadás!
Hatvan és környéke!
Helyem is van!
Debrecen vekerin ma 9 körűl térdelnék
Sziasztok itt vagyok Debrecenbe épp, van kedve valakinek ismerkedni, beszélgetni?
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
van valaki aki bi pasit keres?? bekes megyebe van helyem de utazom is
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok! Ma délelőtt szopatnék Nyíregyházán!
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Szép teleélvezett puncit keresek! Ha szereted, vagy szeretitek az extém szexet keressetek!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van pártól se zárkozunk el.
Sziasztok , igényes , intelligens ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
Sziasztok. Szolnokról valaki?

Pár, házaspár ki ma ráér? hely ok, de utazok is privire zso
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok,kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Fiatal kitartó srác vagyok,utazni tudok.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
A hétvégén szopatnék Tiszafüreden,hölgyet vagy urat is, szimpátia esetén. A hely, megoldott.
Sziasztok! Hölgyeket kényeztetnék a nyelvemmel a párja jelenlétében! Nem független,jóképűnek mondott pasi vagyok. Helyem van de szívesen utazom. Köszönöm.