Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóba benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra
Sziasztok!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?Hely van!
Képet email-ben küldök!
Most,ma délelőtt Hölgy/Pár egy odaadó,nyelvhasználat imádó,sportos 37 éves 21/5-ös játékszerrel rendelkező pasit?Hely van!
Képet email-ben küldök!
20 centi vagy afeletti farokkal rendelkező roma srácot keresek. Vazelines is nagyon izgat ha szépen van megcsinálva. Szopnálak és dughatnál. Szabolcs-hajdú-borsod megyében. 203347478 sms vagy viber, hívást nem veszek fel
Én 30 éves helyes passziv srác vagyok
Én 30 éves helyes passziv srác vagyok
Sziasztok.Vasárnap párt keresek a Tisza tónál Sarudon autós kalandra,természetben,akár több órás programra is.Strandolás,napozás.Magas sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Sziasztok
Pentek es szombat este keresek egy kis szorakozast....
Parok es enyhe bi pasik erdekelnek.
Nyiregyhaza es kornyeke...
Olvasd el az adatlapom ha esetleg van kedved ismerkedni.
Skype fontos lenne...
Pentek es szombat este keresek egy kis szorakozast....
Parok es enyhe bi pasik erdekelnek.
Nyiregyhaza es kornyeke...
Olvasd el az adatlapom ha esetleg van kedved ismerkedni.
Skype fontos lenne...
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 33 éves, szóló, heteró férfi vagyok. Szombat/vasárnap este szívesen lennék fotós vagy néző párnál esetleg be is szállnék ha úgy alakul. Utazás nem gond. Privit Írj ! Üdv
Leveleken valaki?
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Helo debrecenben pár szoló csaj
?

Sziasztok!
Olyan kérdés merült fel, hogy néhány fős bulit hova lenne érdemes szervezni? Hajdúszoboszló, Debrecen, Nyíregy és környéke jön szóba. Csendes, diszkrét igényes hely: nappali + 1/2 háló + modern fürdőszobával. Bérelhető nyaraló pl.? Nyilván zárt helyszín, szomszédok, további vendégek stb. nélkül. Ötlet? Köszi.
[résztvevők fixen, jelenleg nem keresünk!]
Olyan kérdés merült fel, hogy néhány fős bulit hova lenne érdemes szervezni? Hajdúszoboszló, Debrecen, Nyíregy és környéke jön szóba. Csendes, diszkrét igényes hely: nappali + 1/2 háló + modern fürdőszobával. Bérelhető nyaraló pl.? Nyilván zárt helyszín, szomszédok, további vendégek stb. nélkül. Ötlet? Köszi.
[résztvevők fixen, jelenleg nem keresünk!]
2023. május 26-tól 29-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Holnap nap közben ráérő párt vagy hölgyet fogadnánk Jászberény környékén.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Nagycserkeszen valaki?
Sziasztok.
Lenne kedve Nőnek vagy Párnak ismerkedni és találkozni velem Szabolcs,Hajdú megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Nőnek vagy Párnak ismerkedni és találkozni velem Szabolcs,Hajdú megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Holnap - holnapután Debrecenben leszünk…

Sziasztok! Kedves párral ismerkednénk pl. egy pohár ital melletti beszélgetés semmi sem kötelező alapon, ha a szimpátia megvan mindenki részéről bármi is megtörténhet . Hely van, de utazni is tudunk. További szép napot!