ÉSZAK-ALFÖLD Régió (Hajdú-Bihar, Szolnok, Szabolcs)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-ALFÖLD Régió

Megyék: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nagyobb városok: Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 420 421 422 423 424 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5896   2023. 04. 06. csütörtök 16:06
Spartacus Spartacus
Sziasztok!Most hosszú hétvégére keresek olyan párt ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,méretes szerszámmal,autóban szabadban,a Tisza Tónál.Poroszló,Sarud.Extrémebb dolgok is.
#5895   2023. 04. 06. csütörtök 15:54
X Törölt felhasználó (3067882)
Elhanyagolt högyet keresek laza kapcsira! Helyem van, szívesen lazulnék Veled! Akár párnak is tudok egy jó helyet!
#5894   2023. 04. 06. csütörtök 15:39
virgindick virgindick
sziasztok. van esetleg idősebb vagy teltebb nő aki fél a kapcsolatól? aki igen az írjon nekem privátban
#5893   2023. 04. 06. csütörtök 15:26
Keressetek35 Keressetek35
J-N-SZ-megyéből ismerkednék worship .
#5892   2023. 04. 06. csütörtök 11:45
csaga19741980 csaga19741980
Sziasztok ! Potens, ápolt srácot (házibarátot) keresünk max 50 éves korig, (aki fogadni tud ) hosszú távú szexre 3-as örömök megélésére ( férfi bi kizárt).
#5891   2023. 04. 06. csütörtök 07:50
X Törölt felhasználó (4702867)
Sziasztok! Írtam privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4700311)
2023. 04. 03. hétfő 14:38
Debrecen vagy Nyiregyháza környékén van fiatal srác akit autos téma izgat?
#5890   2023. 04. 06. csütörtök 06:26
X Törölt felhasználó (4610292)
Ma Debrecenben autós kalandot kedvelőket keresek wink
#5889   2023. 04. 06. csütörtök 05:52
kalmár kalmár
Debrecen és környékén párral ismerkednék biszexben is benne vagyok alkat-kor nem számit érezzük jól magunkat az a lényeg
#5888   2023. 04. 06. csütörtök 00:25
Aranyfiú14 Aranyfiú14
Szabolcs megyében van olyan aki mer is talizni és aktív?
#5887   2023. 04. 05. szerda 16:38
X Törölt felhasználó (4700736)
Keményfarkú aktiv pasit keresek Nyiregyhazan
Használj kedved szerint
Nyiregyhazan van hely talalkozni
#5886   2023. 04. 05. szerda 12:49
Kulematyi Kulematyi
Sziasztok.
Ma este esetleg,elhanyagolt hölgy Jászberény környékén?
46 éves igényes,aktívan sportoló,nem átlagos pasi vagyok.
Ha van kedved egy kis esti hancúrozáshoz,irj nyugodtan.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Sokmindenre nyitott vagyok..
#5885   2023. 04. 05. szerda 09:07
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Ha összejön a buli, kérünk róla fotós dokumentációt! crazya
(Ez egy válasz Borsod Doggy üzenetére (2023. 04. 04. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 20:25
Sziasztok! Nyolcadikán éjszaka Szolnokon keresnénk saját hellyel rendelkező párt (esetleg igényes hetero férfit, ha pár - ne adj' isten - nem jelentkezne) alkalmi négyesünk mellé, ami 3 huszonéves, csinos lányt jelent (barátnők) , és egy negyvenes, igényes férfit (magamat) . A csajok még nem voltak többesben (én már több alkalommal igen) , szintén heterok, ahogy én is. Én miskolci vagyok, a lányok Szolnok környékén élő barátnők, akik szombat este Szolnokon buliznak, utána pedig szeretnék kipróbálni a többes szexet. Négyesben megoldanám valamilyen privát szállással a hely kérdését, de ők szeretnének mégegy farkat. wink (Én meg akkor már egy negyedik hölgyet, hogy jó legyen az elosztás. wink ) A részleteket inkább privátban beszéljük meg az érdeklődő párokkal ha lehet, írjatok rám nyugodtan, amint tudok, válaszolok! Helyileg mindenképpen Szolnok jöhet csak szóba, esetleg nagyon a néhány kilométeres környéke még talán. És csak a nyolcadikai éjszaka jó jelen esetben. Én is aznap leszek csak Szolnokon, a csajok is akkor lesznek együtt így hárman. Nem gangbanget szervezünk, ezért csak egyetlen párt keresnénk. wink Szép estét mindenkinek!
#5884   2023. 04. 05. szerda 08:49
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok. finom
#5883   2023. 04. 05. szerda 08:40
X Törölt felhasználó (4700736)
Nyiregyhazi , Debreceni aktiv pasit keresek
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
#5882   2023. 04. 05. szerda 07:15
Inszignia Inszignia
Sziasztok! Nincs olyan Nyiregy környèki hölgy aki laza viszonyra vágyna? Telt molett hölgyek előnyben Írj ha olvasod!
#5881   2023. 04. 04. kedd 22:21
X Törölt felhasználó (4687510)
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
#5880   2023. 04. 04. kedd 20:25
Borsod Doggy Borsod Doggy
Sziasztok! Nyolcadikán éjszaka Szolnokon keresnénk saját hellyel rendelkező párt (esetleg igényes hetero férfit, ha pár - ne adj' isten - nem jelentkezne) alkalmi négyesünk mellé, ami 3 huszonéves, csinos lányt jelent (barátnők) , és egy negyvenes, igényes férfit (magamat) . A csajok még nem voltak többesben (én már több alkalommal igen) , szintén heterok, ahogy én is. Én miskolci vagyok, a lányok Szolnok környékén élő barátnők, akik szombat este Szolnokon buliznak, utána pedig szeretnék kipróbálni a többes szexet. Négyesben megoldanám valamilyen privát szállással a hely kérdését, de ők szeretnének mégegy farkat. wink (Én meg akkor már egy negyedik hölgyet, hogy jó legyen az elosztás. wink ) A részleteket inkább privátban beszéljük meg az érdeklődő párokkal ha lehet, írjatok rám nyugodtan, amint tudok, válaszolok! Helyileg mindenképpen Szolnok jöhet csak szóba, esetleg nagyon a néhány kilométeres környéke még talán. És csak a nyolcadikai éjszaka jó jelen esetben. Én is aznap leszek csak Szolnokon, a csajok is akkor lesznek együtt így hárman. Nem gangbanget szervezünk, ezért csak egyetlen párt keresnénk. wink Szép estét mindenkinek!
#5879   2023. 04. 04. kedd 18:28
bubu 45 bubu 45
Polgár környékén mackós pasit szopnék
#5878   2023. 04. 04. kedd 16:16
Dika22 Dika22
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, akár érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.

Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Üzenet módosítása
#5877   2023. 04. 04. kedd 13:01
bifiu1102 bifiu1102
Sziasztok ma Debrecen taliznek helyem van ápolt normális macis bi pasi vagyok

... 420 421 422 423 424 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 14316db
Utolsó üzenet: ma 22:54

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!