Sziasztok!Most hosszú hétvégére keresek olyan párt ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,méretes szerszámmal,autóban szabadban,a Tisza Tónál.Poroszló,Sarud.Extrémebb dolgok is.
Elhanyagolt högyet keresek laza kapcsira! Helyem van, szívesen lazulnék Veled! Akár párnak is tudok egy jó helyet!
sziasztok. van esetleg idősebb vagy teltebb nő aki fél a kapcsolatól? aki igen az írjon nekem privátban
J-N-SZ-megyéből ismerkednék
.

Sziasztok ! Potens, ápolt srácot (házibarátot) keresünk max 50 éves korig, (aki fogadni tud ) hosszú távú szexre 3-as örömök megélésére ( férfi bi kizárt).
Sziasztok! Írtam privátba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 03. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 03. hétfő 14:38
Törölt felhasználó (4700311)

Debrecen vagy Nyiregyháza környékén van fiatal srác akit autos téma izgat?
Ma Debrecenben autós kalandot kedvelőket keresek

Debrecen és környékén párral ismerkednék biszexben is benne vagyok alkat-kor nem számit érezzük jól magunkat az a lényeg
Szabolcs megyében van olyan aki mer is talizni és aktív?
Keményfarkú aktiv pasit keresek Nyiregyhazan
Használj kedved szerint
Nyiregyhazan van hely talalkozni
Használj kedved szerint
Nyiregyhazan van hely talalkozni
Sziasztok.
Ma este esetleg,elhanyagolt hölgy Jászberény környékén?
46 éves igényes,aktívan sportoló,nem átlagos pasi vagyok.
Ha van kedved egy kis esti hancúrozáshoz,irj nyugodtan.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Sokmindenre nyitott vagyok..
Ma este esetleg,elhanyagolt hölgy Jászberény környékén?
46 éves igényes,aktívan sportoló,nem átlagos pasi vagyok.
Ha van kedved egy kis esti hancúrozáshoz,irj nyugodtan.
Párokhoz is csatlakoznék,akár biszexhez is.
Sokmindenre nyitott vagyok..
Ha összejön a buli, kérünk róla fotós dokumentációt!
(Ez egy válasz Borsod Doggy üzenetére (2023. 04. 04. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 20:25

Sziasztok! Nyolcadikán éjszaka Szolnokon keresnénk saját hellyel rendelkező párt (esetleg igényes hetero férfit, ha pár - ne adj' isten - nem jelentkezne) alkalmi négyesünk mellé, ami 3 huszonéves, csinos lányt jelent (barátnők) , és egy negyvenes, igényes férfit (magamat) . A csajok még nem voltak többesben (én már több alkalommal igen) , szintén heterok, ahogy én is. Én miskolci vagyok, a lányok Szolnok környékén élő barátnők, akik szombat este Szolnokon buliznak, utána pedig szeretnék kipróbálni a többes szexet. Négyesben megoldanám valamilyen privát szállással a hely kérdését, de ők szeretnének mégegy farkat.
(Én meg akkor már egy negyedik hölgyet, hogy jó legyen az elosztás.
) A részleteket inkább privátban beszéljük meg az érdeklődő párokkal ha lehet, írjatok rám nyugodtan, amint tudok, válaszolok! Helyileg mindenképpen Szolnok jöhet csak szóba, esetleg nagyon a néhány kilométeres környéke még talán. És csak a nyolcadikai éjszaka jó jelen esetben. Én is aznap leszek csak Szolnokon, a csajok is akkor lesznek együtt így hárman. Nem gangbanget szervezünk, ezért csak egyetlen párt keresnénk.
Szép estét mindenkinek!

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Nyiregyhazi , Debreceni aktiv pasit keresek
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
Igenyes passziv vagyok
Helyem van
Sziasztok! Nincs olyan Nyiregy környèki hölgy aki laza viszonyra vágyna? Telt molett hölgyek előnyben Írj ha olvasod!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok! Nyolcadikán éjszaka Szolnokon keresnénk saját hellyel rendelkező párt (esetleg igényes hetero férfit, ha pár - ne adj' isten - nem jelentkezne) alkalmi négyesünk mellé, ami 3 huszonéves, csinos lányt jelent (barátnők) , és egy negyvenes, igényes férfit (magamat) . A csajok még nem voltak többesben (én már több alkalommal igen) , szintén heterok, ahogy én is. Én miskolci vagyok, a lányok Szolnok környékén élő barátnők, akik szombat este Szolnokon buliznak, utána pedig szeretnék kipróbálni a többes szexet. Négyesben megoldanám valamilyen privát szállással a hely kérdését, de ők szeretnének mégegy farkat.
(Én meg akkor már egy negyedik hölgyet, hogy jó legyen az elosztás.
) A részleteket inkább privátban beszéljük meg az érdeklődő párokkal ha lehet, írjatok rám nyugodtan, amint tudok, válaszolok! Helyileg mindenképpen Szolnok jöhet csak szóba, esetleg nagyon a néhány kilométeres környéke még talán. És csak a nyolcadikai éjszaka jó jelen esetben. Én is aznap leszek csak Szolnokon, a csajok is akkor lesznek együtt így hárman. Nem gangbanget szervezünk, ezért csak egyetlen párt keresnénk.
Szép estét mindenkinek!

Polgár környékén mackós pasit szopnék
Sziasztok! Szívesen ismerkednék, akár érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Üzenet módosítása
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Üzenet módosítása
Sziasztok ma Debrecen taliznek helyem van ápolt normális macis bi pasi vagyok