Sziasztok, fiatal nagy farku pasit keresek alkalmi szexre.
Sziasztok, fiatal nagy farku pasit keresek alkalmi szexre.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Csinos, bi hölgytagú párt, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Próba
Eger és környéken férfias aktív kandúr?

Szolnok kke
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok, Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szolnokon partnerem keresem

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Ha szombat akkor naturista szaunnaszeànsz Aquaticum!
Sziasztok! Párt hölgyet keresek nyíregyháza kisvárda környéken. 3 ig rá érek valaki?
Ma valaki Szabolcs megyében?
Szia Én nyitott bi férfi merre vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 17. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 11:49
Törölt felhasználó (4636412)

Ma valaki Szabolcs megyében?
Van Debrecenben pár aki bevezetne a többes világába egy jó mérettel rendelkező 29 éves ápolt, magára igényes pasit?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Nyíregyházán irányítani szerető érzéki idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias aktív kandúr?
Sziasztok!
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Írj és dumáljunk !
Sziasztok békés megyei pasi vagyok helyem van ,de utazom is nőt part fiút keresek