Ma éjszaka Nyírbátorban hölgy /pár lenne ?

Balneoterápiás svédmasszőri végzettséggel elkezdett érdekelni az erotikus masszázs is és párom szakítása óta nem volt alkalmam senkin se gyakorolni úgyhogy erotikus masszázs és utána közös kaland érdekébe is keresek társaságot!
Elsősorban Nyháza és vonzáskörzete , helyem nincs de utazni tudok ésszerű kereteken belül (autós+természetbeli kalandra nem vagyok nyitott)
Elsősorban Nyháza és vonzáskörzete , helyem nincs de utazni tudok ésszerű kereteken belül (autós+természetbeli kalandra nem vagyok nyitott)
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Aktív fistert keresek.
Szívesen megismerkednek párral közös oromszerzes céljából
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szabadidő kellemes eltöltésére szívesen ismerkednék Hölgyekkel,Párokkal!
Bővebb infó az adatlapomon!
Bővebb infó az adatlapomon!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Hajdúszoboszló - Kisvárda irányban kalandoznék!
Sziasztok!Párt keresek holnap Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrját előtte dugjàk szopatják egy méretes szerszámmal.Jó idő esetén akár strandolással napozással egybekötve.
Jakuzzis szállásra ma este fogadnánk pasit, vagy párt.
Cuckold , videozás kedvelők előnyben.
Cuckold , videozás kedvelők előnyben.
Nem mukszik a vibered...
Szombat este párt fogadnék.Zemplénben.
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van pártól se zárkozunk el.

Nyiregyhazan párnak helyet biztositanek, kukkolas , vagy beszallnek
Sziasztok! Ma vagy holnap esti talira keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó srácot vagy párt max 50 éves korig Borsod vagy Szabolcs megyéből.
Ma estére keresünk cuckoldot kedvelő pasit. Debrecen. Vagy buliba részt vennénk, párok is írhatnak.
Fiatal max 23 éves korig keresünk hármashoz tapasztalatlan vagy szűz fiút vagy lányt.Képed elérhetőséged legyen.A hölgytag rendkívül csinos izgató.Pestmegye!
Párokat néznék szex közben! Ha úgy alakul be is segítenék

Sziasztok! A hétvégén szívesen kalandoznánk Eger és környékén.
Egymás előtti és finom gyengéd lányos játékra keresünk kezdő párt.
Egymás előtti és finom gyengéd lányos játékra keresünk kezdő párt.