Esetleg valaki nem jár holnap este Debrecenben a fürdő szaunájában?
Nyiregyháza-Sóstó most autós kaland.
Párokat keresnénk! Fiatal bisex házasságban élő pár vagyunk!
Magányos férfiak jelentkezésevel nincs mit kezdjünk köszönjük ne is faradjatok
. Biszexualitás nem feltétel!
Magányos férfiak jelentkezésevel nincs mit kezdjünk köszönjük ne is faradjatok

Sziasztok 50es pasi keres olyan hölgyet akivel később párhoz csatlakozna írj privátban.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecen Nagyerdőn autós kalandozókat keresek. Üdv normális pasi
Sziasztok!
Hölgyet keresek szexpartnernek aki szereti a 17×6 intim méretet!
Utazni tudok!
Hölgyet keresek szexpartnernek aki szereti a 17×6 intim méretet!
Utazni tudok!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Szállás van!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Szállás van!
Sziasztok,
Igen, lassan itt van a debreceni, jól sikerült pótszilveszteri bulin megálmodott elő-Nőnapi parti ideje, ahol a korábbiakhoz hasonlóan elszánt, lelkes és altív csapat részvételére lehet számítani, az ünnepeltek örömére!
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 11:36
Igen, lassan itt van a debreceni, jól sikerült pótszilveszteri bulin megálmodott elő-Nőnapi parti ideje, ahol a korábbiakhoz hasonlóan elszánt, lelkes és altív csapat részvételére lehet számítani, az ünnepeltek örömére!

Sziasztok!
Debrecen, március 3 (péntek) privát buli, 2-3 párnak van még hely. Privátban többi
Debrecen, március 3 (péntek) privát buli, 2-3 párnak van még hely. Privátban többi

Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk
Sziasztok! Hölgy, pár ismeretségét keresem hosszútávra. Kamusok, pasik nem érdekelnek.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Ma Szabolcs megyében párt keresek.
Párt keresek ki ma ráér , utazok, de helyem is van. puszi
Sziasztok! Nem hiszem ell hogy nincs egy molett telt Nyiregyi nő tartós titkos viszonyra! Remélem írsz ha olvasod
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat. Szexuális életünk szinesitésére. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Jászkisér környékén autós partnert cumiznék.
Sziasztok adatlapunk alapján keresnénk.