Ma este megbízható párral találkoznèk.
Sziasztok!
Elsősorban part keresünk ma estére Rocsba/Chicagoclubba.
Eleinte parcseres oral szex az illemhelyiségben buli közben este pedig nálunk lenne a folytatás.
Másodsorban jól szituált ferfit keresünk hetero alapon hasonlóan a fenti példa alapján.
Elsősorban part keresünk ma estére Rocsba/Chicagoclubba.
Eleinte parcseres oral szex az illemhelyiségben buli közben este pedig nálunk lenne a folytatás.
Másodsorban jól szituált ferfit keresünk hetero alapon hasonlóan a fenti példa alapján.
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok!
Lánnyal, hölggyel, párral ismerkednék Debrecen kb 100 km-es vonzáskörzetében.
Lánnyal, hölggyel, párral ismerkednék Debrecen kb 100 km-es vonzáskörzetében.
Sziasztok! Nyíregyházán illetve de Debrecenbe párhoz csatlakoznék akár mai is.
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket, lehetőleg a közelünkből.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket, lehetőleg a közelünkből.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok!
Levente vagyok , 32 éves férfit Jászapátiból. Szívesen ismerkedek hölgyekkel, párokkal.
Levente vagyok , 32 éves férfit Jászapátiból. Szívesen ismerkedek hölgyekkel, párokkal.
Párt , házaspárt keresek szabolcs, hajdú megyében , hely ok, de utazok is. privire
Nyíregyháza -Debrecen keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Vasárnapig vagyunk Nyíregyházán! 50 km körzetben utazni tudunk
Adatlapom szerint Hölgyekkel/Párokkal szívesen ismerkedem!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Ma Szabolcs megyében valaki?
Most csak olyan pasit keresünk aki szeretne részt venni egy 2 pasi 1 lány játékban, és meg tud hívni kizárólag olyan hotelbe, apartmanba ahol privát jakuzzi is van. Ha több pasi is van az sem gond...
Adatlapom szerint szívesen ismerkedem!
Szia!
Találkozásra hölgyet keresek!
Találkozásra hölgyet keresek!
Szép estét!
Holnap délelőtt szívesen kéjelegnék kedves hölggyel párral esetleg egy érett úrral Debrecenben vagy környékén!
Ha lenne hozzá partner kérnék egy üzenetet!
Holnap délelőtt szívesen kéjelegnék kedves hölggyel párral esetleg egy érett úrral Debrecenben vagy környékén!
Ha lenne hozzá partner kérnék egy üzenetet!
Nyíregyházán keresek Aktiv partnert szopásra. Kezdő vagyok