Szia-Sziasztok!! Holnap azaz Szombat este párt meglátogatnék… diszkrét igényes nem független ffiként…. A csinos feleseget kényeztetném masszíroznám a férje előtt akár vele együtt….. Üdv
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte sexelne a felesege egy masik pasival? Vagy akár vele közösen is? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Nyíregyháza és környékén szeretnék találkozni, ismerkedni párokkal esetleg hölggyel. Akár hosszabb távon is!!
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket, lehetőleg a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket, lehetőleg a közelünkből.
Lányt vagy Bi Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra

Sziasztok ma estere keresek part aki pasit keresne 3madiknak
lehet hetero is lehet biszex is
Hely is megoldhato

lehet hetero is lehet biszex is

Hely is megoldhato

Halihi irtam uzit nektek
(Ez egy válasz par11799 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szabolcsi, hajdúsági párt keresek hely ok , de utazok is privire zsozsa
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Holnap délutánra keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit
A hölgy kenyeztetesere.
A hölgy kenyeztetesere.

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, fiatal sportos pasi vagyok extrém hosszúságú és vastagságú intimmel!
Sziasztok! Van valakinek kedve ismerkedni egy sportos sráccal? Szerdán van helyem Debrecenbe.
Érett hölgyet,akár 2 is keresek Szolnok megyében
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
2 pasi párt vagy lányt keres Szabolcs megyében.
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Szombaton napközben keresek hölgyet fürdőzni, vagy szaunázni nem muszáj semminek történni csak ismerkedhetünk is
( akár párral is)

20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok.Szabolcs megyében keresünk Páromnak(22L) masszőr srácot.Max 30éves korig,intelligens,ápolt légy.Ha szeretnél egy fiatal lányt masszírozni akkor keres.Ha esetleg nem viszonozza akkor természetesen fizetek érte.
Debrecenbe ma térdelnék