Sziasztok, Debrecenben csatlakoznék lányokhoz, párokhoz, szabadidőnk kellemes eltöltésére, vàgyaink megélésére. 30-31 től leszek a városba

Sziasztok, Fiatal pasiként szívesen csatlakoznék hölgyek/ párokhoz. Utazni tudok. Belső üzenetet várok. Telefonos elérhetőséget egyből tudok adni.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Olyan hölgyet keresek ki szeretkezni szeretne !
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Üzeneteket a privátban várom! Punciba élvezésel is, akár baba csinálást is vállalom, a még beszéltek alapján!!!! Adatlapomomat olvasd el!
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Bi férfi tagú párt keresek.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.Sok szabadidőm van.Napközben is ráérek. Igényes, korrekt férfi vagyok. Írjatok és mindent megbeszélhetünk.
Valaki most tal? Egy kemeny farku pasival ! Debrecen !
Hölgyet keresek találkozásra!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Sportos,igényes bi fiúként csatlakoznak egy kedves párhoz Debrecenben.
Sziasztok!Szívesen lennèk èrett feleség kedvére egy párral.Ajándèk a fa alatt
Debrecen, Nyíregyháza

Sziasztok! Debrecen +100km körzetéből ismerkednék.
Úrnőmet keresem! Megérkezem! Csengetek, beengedsz de nem köszönsz! Ahogy beérünk mutatod hogy térdeljek eléd! Odahúzod a fejem a nadrágodhoz a puncihoz közel és hagyod hadd érezzem az illatod a nadrágon keresztül! Majd belenyúlsz a bugyidba, finoman megdörzsölöd az ajkacskáidat, és az orromhoz tartod az ujjaidat és megszagoltatod velem őket! Majd hirtelen a számba teszed és megparancsolod hogy nyaljam le őket! Mielőtt beleélném magam szólsz hogy feküdjek a padlóra! Lassan leöltözöl, átlépsz egyszer-kétszer rajtam hogy lássam a puncidat, majd a számra ülsz lassan! Megparancsolod hogy kezdjelek el nyalni, lassan, finoman! Ezután irányítasz hogy nyaljam a puncid ajkacskáit, a csiklódat és a popsidat is felváltva, többször is megfordulsz majd a popsidat nyalatva de közben magadnak a csiklódat izgatva remegve elélvezel! Egy kicsit le is spriccelsz, érzem! Pihensz egy kicsit mielőtt leszállsz rólam, majd mondod hogy most már mehetsz, majd hívlak ha jönnöd kell! Én meg álló farokkal, puncinedvektől eláztatva mehetnék haza.....
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Köszöni a bókot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 21. szerda 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 21. szerda 09:15
Törölt felhasználó (3905402)

A képeid alapján a hölgy nagyon toppon van