Attól,mert másnak más irányú vágyai vannak,nem kellene minősíteni. Lépj túl rajta. Inkább sexelj egyet, feszültséget old.
(Ez egy válasz Nyalooka üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Te aberrált köcsög! Erre van más fórum...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 16:15

Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Miért van ez a fórum tele nem "normális" ismerkedőkkel? Buzik... nekik nem a meleg topikok valók??? Teljesen elrontják, hogy mindenhova bemásolják ugyanazt a gagyi szöveget hogy szopnának úton útfélen vagy épp köcsögöt keresnek... ja, arról nem is beszélve, h itt egy 23as fasszal hirdető forma, ez a HugeDick, aki heteronak hazudja magát - közben atom buzi, aktív pasiként keres *-* nagyon gáz!

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
NYIREGYHAZAN, nőt , párt keresek.
Ma, 17 óra körül, Karcag és környékén keresem passzív partnerem, 18-19 óra körül pedig Debrecenben keresem passzív partnernem.
Én aktív, 33 éves, 18/5 intim méretű pasi vagyok. Harisnya fanok előnyben.
Én aktív, 33 éves, 18/5 intim méretű pasi vagyok. Harisnya fanok előnyben.

Szerveznénk egy 6-10 fös erotikus napot Miskolcon vagy közelében.Párokat hölgyeket várunk akiket érdekelhet.Pasikat csak a létszám megléte után ha van rá igény.Diszkrécio alap és elvárt.Akit érdekelhet privát üzenetben cserélünk infot
Nagyerdőn keresek autós kalandozókat. Üdv normális pasi
Debrecen és környékén ma délelött szopnék
Sziasztok! Péntek estére, Debrecenben keresünk 1-2 potens, intelligens férfit. Aki el is jön nem csak ígérget! Hely van! Telefonszámos és arcképes fotós jelentkezést várunk privátban ha valóban ráérsz péntek este.
Biszexpartnert keresek jászberényben és környékén.
Olyan Nöt ,Hölgyet keresek aki vágyik a szexre!
És szereti a vastag méretet.
Gumival vagy a nélkül!
Akár beleélvezéssel!
Utazni tudok de hely,az jó lenne.
Testalkat nem számit,de higénia igen!
És szereti a vastag méretet.
Gumival vagy a nélkül!
Akár beleélvezéssel!
Utazni tudok de hely,az jó lenne.
Testalkat nem számit,de higénia igen!
Hajdúszoboszlón szopnék holnap, holnapután. Aqua palace.
Csütörtökön napközben ráér valaki? Elégítsük ki egymást, hogy jobban teljen a nap.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Sziasztok!
Beszélgetés,ismerkedés!?
Egész éjjel elérhető leszek ha valaki nem tudna aludni
Beszélgetés,ismerkedés!?
Egész éjjel elérhető leszek ha valaki nem tudna aludni

Törölt felhasználó (4548982)

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok