Ma késő délutáni órakba pat hölgy aki kikapcsolodásra vágyik ? Debrecen és környékén !
Hajdúszoboszlói élményfürdőben pasi csütörtökön?
Sziasztok! Párokat kukkolnék. Igény esetén be is szállok. Megbízható ,jóképűn nem független pasi vagyok. Helyem van de utazni is tudok. Lehetőleg munkaidőben. Köszönöm.
Szolnok környékén keresek partnert hetero alapon, párokhoz is szívesen csatlakozom.
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Nőt . Párt , nagyfarku pasit keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecen nagyerdőn izgalmas párokat keresek!
Debrecen és környékén ma szopnék.
Sziasztok! Ma este Nyíregyházán szopatnék!
Én benne vagyok.
(Ez egy válasz tomm112 üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 18:49

Sziasztok!
Ma estére keresünk egy úriembert aki csupán nézne a párommal az aktusunkat. Semmilyen módon nem szállhat be
Ha írsz legyen fent rólad valami kép és nem a farkadról.
Ma estére keresünk egy úriembert aki csupán nézne a párommal az aktusunkat. Semmilyen módon nem szállhat be

sziasztok feleseget dugnek a ferje elott!(cuckold) hely kelene utazni tudok
Holnap 11-ig Nyiregyen bármi IS érdekel
Sziasztok!
Van itt igényes, szexéhes hölgy ma estére? Hellyel rendelkezem.
Van itt igényes, szexéhes hölgy ma estére? Hellyel rendelkezem.
Sziasztok!

Mi is megyünk

Sziasztok
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy, estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Csak akkor írj ha el is mersz jönni a találkozóra.
Hely van Nyíregyházán.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Hogy mennyi jó csaj van itt!
NYIREGYHAZAN igényes NŐT , PÁRT KERES , magas potens pasi