Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok!! Péntek estére pár keresnék….. akár csak nézném őket…..de igény és szimpátia esetén sok mindenben benne lennék!! Akár masszíroznám a hölgyet a férje párja előtt vagy vele közösen!!
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Üzeneteket a privátban várom!
50éves hetero házaspár 3as vagy 4es feláláshoz csatlakozna
Igényes, diszkrét, jó fej párhoz csatlakoznák cuckold szexre.
Holnap délelőtt nyíregyen kipróbálnám a szopást. Hely kell.
Szabolcs megyében valaki?
Sziasztok! Hölgyekel és hpárokkal ismerkednék Debrecenbe és környékén napközbeni talira!
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
Lányt, párt keresünk. Fogadni tudunk.
Izgalmas perverz párt keresek Debrecenből

23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok kedden szerdán Nyíregyházán leszünk a feleségemmel! Nagy intimmel pasit keresünk a lány örömére! Debrecen-nyiregyhaza ..utazni tudunk!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok ! 32 éves, heteró, szóló pasi vagyok. Péntek estére keresek normális, korrekt párt, helyem van, privit írj. Üdv
Sziasztok.Van egy meglevő hármasunk(már vagy 10 éve).Mi mint egy H.pár és egy pasi.Keresnénk hölgyet vagy párt'aki csatlakozna hozzánk.
Sziasztok Csakis debreceni es hellyel rendelkezo fuggetlen pasit keresnenek aki 7végén tudna fogadni minket es az enyhe bi-ben is benne lenne!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan