Ma estére keresek párt, Nyíregyháza, Debrecen Környékéről

Sziasztok. Balmazújvároson szopatnék.
Szombaton napközben ápolt aktív partnerem keresem Debrecen-Nyíregyháza környékén. Ügyesen szopok

Sziasztok. Szabolcsban keresem álandó barátom uni vagy aktiv pasi személyében.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Nyiregyhazan.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van

Sziasztok, tudom nem igazán idevaló de a város miatt talán itt több mindenkihez eljut aki segíthet. Debrecenben keresnèk profi lingam masszőrt olyat aki nem csak kiveri hanem tènylegesen jó.
Sziasztok!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Szombat késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!!
Tiszafüreden és környékén ismerkednék szexmániás hölgyekkel párokkal minden érdekel írj és küldöm a számom
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat, párt szexuális életünk szinesitésére. Nyíregyházán vagy nem túl messze. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz.
Nyiregyhazan.
Nyiregyhazan.
Debrecen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz,akár csak kukkolás erejéig is! Igény szerint a hölgy részére masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként! 44 éves,sportos,intelligensnek tartott férfi vagyok! Diszkréció adott és elvárt! Kérlek,hogy privátban írjatok! Jó az idő,akár a Vekeri Tó környékén is vannak diszkrét helyek! Szép napot!
Sziasztok
Laci vagyok nyitott diszkrét ápolt biszex vagyok szívesen ismerkednék!
Laci vagyok nyitott diszkrét ápolt biszex vagyok szívesen ismerkednék!
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony fiú vagyok.
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Hosszú hétvége kellemes eltöltéséhez keresünk valós bisex nőt vagy bisex női tagú párt elérhető ésszerű távolságból és nem csak egyszeri alkalomra. Egyenlőre fogadni tudunk csak...Adatok az adatlapunkon, több infó privátban.

2 pasi párt keres Szabolcs megyében!