Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! A héten megyek Debrencenbe szopatnék a környéken vagy Debrecenben.
))

Sziasztok! Korrekt,ápolt sportos férfias férfi vagyok! Párt keresek.
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Nyíregyházán szopatomat keresem...
Hölgyet vagy párt keresek Szabolcsból
Párok, pasik csajok?
Valaki kaland? Párok? Helyem van ha megbeszéljük.
Sziasztok. Adatlapom alapján ismerkednék.
sziasztok. igen van
(Ez egy válasz Evaesgabi üzenetére (2025. 01. 31. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 18:20

Sziasztok
Van esetleg holnap délutánra egy hellyel rendelkező srác aki szívesen fogadna egy párt Nyíregyházán vagy a közvetlen környékén???
Van esetleg holnap délutánra egy hellyel rendelkező srác aki szívesen fogadna egy párt Nyíregyházán vagy a közvetlen környékén???
Csütörtök estére, szolnoki hármas szexre keresünk enyhén biszex pasit. Akit érdekel, írjon privátban.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Csinos alkatú 30-40 es párokat keresünk többes tapasztalattal rendelkezők előnyben de nem feltétel. Fiúkat nem keresünk. Üdv Anita ..
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Párt , házaspárt keresek ki ráér, utazok, de helyem is van . privire
Debrecenben valaki egy kis kalandra vevo lenne?
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Párt keresek akihez lehet csatlakozni harmadiknak!
Helyem van Kisvárdán!
Helyem van Kisvárdán!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk!
Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednèk!