Sziasztok! 27 éves szubmisszív vágyakkal rendelkező CD-ként keresek domináns pasit.
Sziasztok!
Ma késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!
Ma késő esti(22.00-től)randira keresünk aktív,vagy uni pasit!
Nagy intimméret előny!
Hosszú haj,szakáll kizáró ok!!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok.
Ma estére éjjelre fiatal sportos srácot szívesen látnánk.
Ma estére éjjelre fiatal sportos srácot szívesen látnánk.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, korrekt férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek és este is. Csini hölgyek is.
Szia!
Olyan hölgyet keresek ki találkozni szeretne!
Olyan hölgyet keresek ki találkozni szeretne!
Sziasztok Debrecenbe hétvégére nőt keresnék hely van.
Ma estére keresünk egy szimpi.párt.
Helyünk van , Debrecen mellett.
Helyünk van , Debrecen mellett.

Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Debrecenbe férfias pasit orálisan kényeztetnék diszkréció adott és elvárt
Sziasztok! Hosszabb távra keresünk heteró srácot egy 3-as kapcsolat kialakítása érdekében (30-50 év közötti Borsod vagy Szabolcs megyei) aki hellyel rendelkezik és van némi tapasztalata a 3-as szex terén. Fogadni jelenleg nem tudunk és hétvége esti találkozás a megfelelő számunkra.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok! Debrecen és környéken szívesen ismerkedem párokkal. Fiatalos, egyedülálló férfi vagyok. A hely megoldott, talizni tudunk. Képet nem kérek és nem küldök! Fussunk össze valahol, beszélgetünk kicsit és mindenki el tudja dönteni, lesz-e folytatás!
Ma pár ki ráér? Hely ok, szabolcs, vagy hadu megye. utazok ha úgy jó
sziasztok most 7vegem raero nyitott párok vannak e itt? Hely kellene utazni tduok!
Ma estére párt, vagy kényeztetésre vágyó hölgyet keresek! Bizarr szex is érdekel, ha komolyan gondoljátok a vágyaitok megélését egy pasival! Enyhe bi belefér!
Sziasztok, jelenleg nyíregyházán vagyunk ma pasit keresünk harmadiknak a feleségem örömére! Nagy intim előny ! Max 40 éves korig !
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Ma Debrecen vekerin térdelnék 2kor ff.vagyok háltsó parkoló