Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz. Igényes, potens férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is ráérek. Csinos hölgy is írhat.
Sziasztok ma delutan szivesen kalandoznek talalkoznek pasival vagy novel is vagy akar parokkal szolnok megyebol ! 27 eves srac vagyok !
Sziasztok! Hétvégén Debrecenben vagyunk, Párok lányok esetleg?

Aktiv pasit keresek mai nap NYIREGYHAZAN.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Szabad hétvégéinkre(nem a most hétvégére gondoltunk hanem úgy általánosságban hétvégékre)keresünk egy minimum átlagos(17-18cm) de inkább nagyobb intim méretű esetleg átlag feletti vastagságú kedves srácot pasit.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Holnap este pár?helyem van.
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Du8gható szopatható férfiakat keresek, akik hellyel rendelkeznek!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Kedves tagok. Szeretném jelezni hogy még 2 hataspár részére van hely a vasárnapi bulira. Eddig 5 hataspár van, csinos szexi hölgytagokkal, 20/30/40 es korosztály. A buli saját 3 csillagos wellness nyaralómba lesz ..ahol Jakkuzi szauna kerti grillezők biztosítja a még tartalmasabb kikapcsolódást. Nagy tágas teraszon hangulat világítás zene italozó található. Tágas francia ágyas szobákban lehet huncutkodni. A buli ingyenes, mindenki hoz törölközőt itókát nasit amit szeretne. Este 7 órától kezdődik a buli reggelig. Itt alvás adott. Következő buli jovőhónap 12. Szombat.
Párt keresek ma esti nudis termál fürdőzéshez,erotikához.
Szia Laci vagyok nyitott biszex Uni magas ápolt 54 éves
Irj!
laci (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 07. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 07. péntek 09:00
Irj!
laci (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 07. péntek 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658958)

NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Sziasztok. Szivesen kalandoznek debrecenben vagy kornyeken. Irjatok batran
Debreceni vékony srácot kényeztetnék.
Sziasztok. Kezdő bi dolgokra nyitott Debreceni 36 éves srác vagyok. Szívesen ismerkednék olyan párral, esetleg pasival aki/akik első körben viszonzás nélkül lecumizna. De párnál mehet oda/vissza is. Helyem autóm sajnos nincs.
Sziasztok Ma valaki Szolnokon
?
?
Debrecen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz,akár csak kukkolás erejéig is! Igény szerint a hölgy részére masszázst is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként! 44 éves,sportos,intelligensnek tartott férfi vagyok! Diszkréció adott és elvárt! Kérlek,hogy privátban írjatok! Szép napot!