50-60 hölggyel szeretnék ismerkedni Jászberény, Gyöngyös környékén, sportos egyedülálló pasi vagyok, hellyel rendelkezem, de utazni is tudok, jelentkezés privátban.
Kedves intelligens párokat vagy sportos pasikat keresünk.
Valaki esetleg ma találkozna egy 32 éves sráccal Nyíregyháza és környékéről?
Sziasztok! Párt keresek nyiregy környékéről autós kalandra ma délutánra ! 28 éves férfi vagyok 19/5 meret
Sziasztok! Párral ismerkednék a hölgy örömére.
Sziasztok!Magas sportos testalkatú pasi nagy mérettel párt keres ma esti,közös nudis termál fürdőzés ,szex,cuckold.
Hajdú-Szabolcs Megyébe duci,nagy cicis hölgyet keresek.
Ma este Debrecenben párral ismerkedek!
Keresek valakit aki bevezet kicsit a bi világába, passzív szerep érdekel. Nyíregyre utazni tudok, helyem nincs sajnos.
Sziasztok, a mai estémet Debrecenben töltöm és szívesen feldobnám valami izgalmassal. Akinek van ötlete írjon egy üzenetet!
Debrecenben hölgyet kényeztetnék, párokhoz csatlakonák :P diszkréció alap, helyem ritkán van.
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan is akár kölcsönösen is
Kedd délután nyiregyen szopatnék
Kedd délután szopatnék
Sziasztok ma Debrecenben szívesen taliznek egy bi sráccal délelőtt helyem van normális ápolt macis alkatu pasi vagyok !
Szolnokon kedd esetleg szerda estére keresek partnert partnereket,hellyel. Kb17 órától érek rá. Mindenféle lehetőség érdekel.
Most vki ? Szopnék - helyem van szabolcs megye -
Sziasztok pasit keresunk a felesegem örömére , aki hejettesitene , mivel bevan gipszelve a labam! smile hétfőn késő estere! Max 50 eves korig! Csak az irjon aki el is tud jonni!
Sziasztok szívesen ismerkednek vagy taliznek holnap hétfő Debrecenben bi sráccal helyem van írj bátran normális ápolt macis alkatu pasi vagyok !
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, közös borozgatás, hancúrozásra Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.